FASCINERANDE!

Ja,lördagens höjdpunkt var ju naturligtvis att se Fascination vinna finalen av Uppfödninslöpningen men kanske mest på det sättet hon vann! Vilken travare och dessutom en dam som satte hingstarna rejält på plats. Och de säger ju - de se som kan det här - att ett bra sto kan ju också bli riktigt, riktigt bra! Men sen ska det också mycket till att fortsätta utvecklas men det får vi hoppas på så vi får se denna sköntravare på ovalerna många gånger. Johnny påstår ju i vart fall att inte kört en bättre tvååring någonsin! För mig blir det lite extra kul då jag sedan ett par månader tillbaka lärt känna uppfödarna: Viktoria Eriksson, hennes syster Eva Maria och svågern: Sören Norberg. De är unghästränare och det är i den egenskapen jag lärt känna dessa underbara människor. Men de föder också upp ett par hästar varje år och i höstas sålde de alltså denna tvååring till en hästägare hos Lars I Nilsson. Lars I som har sin anläggning nästan granne med Sören och Viktoria. Å just Sören tipsade sedan om Lars I när vi skulle flytta Minxen till Skåne. Stort Grattis Eva-Maria, Viktoria och Sören!

Och sedan är naturligtvis Lars I Nilssons (och hans medarbetare) framgångar under det senaste året också fascinerande. "Plötsligt händer det" om man skulle tolka om hans egna ord att efter 30 år i branschen så... Han skulle nu som egen satsa på unghästar som någon sorts "underleverantör" till de "stora". Och istället blir han själv "het och stor" med sina blott 29 hästar på träningslistan. Hittills i år 2,3 miljoner inkört till stallet (mot 800 tkr hela förra året) och en segerprocent på 21% som tränare!! Vilket är bättre än Svanstedt, Kolgjini, Nurmos, Johansson, Goop, Berg osv osv... Jättegrattis Lars I och gänget!

Och så över till något som är fascinerande men mer i negativ bemärkelse! Måldomarnämnden borde avskaffa sig själv på Jägersro och överlåta sysslan till han som ändå bestämmer allt annat där: Lutfi Kolgjini! Vem minns för ett år sedan när det var Ludde som bestämde om det skulle köras eller inte köras V75 på leråkern som banan då var. Och nu när frågan om galoppens vara eller inte vara kommit upp kan det ju inte undgå att se vem som håller i taktpinnen och denna gång tycker jag han har helt rätt. Men igår blev jag riktigt heligt förbannad - ja en sån där ilska som bara Ludde själv kan prestera - när han i femte avdelningen fick styra och ställa precis som han ville utan att bli bestraffad! Det började med att Ludde hade parkerat i dödens med sin Flibustier utanpå pappa Svanstedt med storfavoriten Torgil. Då kommer sonen Anders farande för att frälsa Ludde i dödens. In i svängen bryter Luddes häst ute lite grann och Anders kör förvisso snävt och klipper benen på Flibustier som galopperar. Å det tänder förståss till och man ser på långt håll att Ludde bara vill få ner sin häst i trav för att köra fram och hämnas vilket han också gör. Han övertar i dödens, ger i förbifarten pappa Åkes häst en tryckare, bara för att sedan ta upp sin häst och backa. Dels tappar ju sonen Svanstedts häst - och de som är bakom honom - sina positioner men framförallt kommer ju Johnny Takter som sitter i ryggen på Åke ut och kan sedan vinna loppet. Solklart att Ludde bör bestraffas dels för att inte ha kört sin häst för bästa möjliga placering (vet inte om han kommit i mål ännu?) utan "offrar" hästen i sin vendetta och dels för att hans manöver blir helt loppavgörande. Men vad gör fegisarna i domartornet? Jo dömer Anders Svanstedt - helt riktigt! - till hårda bötesstraff och avstängning men inte ett ord om Luddes framfart!

Avslutningsvis till det som inte alls var fascinerande igår. Mitt stora system. Det belv förvisso fem rätt och en dryg femtilapp men med ett så stort system och en så enkel omgång med 8000:- på sju rätt ska utbytet bli bättre. Till mitt försvar ska jag väl säga att vill man  åt de stora pengarna så måste man ju ta bort en del andrahandsfavoriter och satsa på outsiders. Dessutom kan man inte låta Ludde hålla på med sina tokerier och se till att mina spikar kroknar (nu förstår ni bättre min ilska!). Nåväl jag tror inte Torgil vunnit i alla fall. Han slog ju på en galopp på samma ställe 50 meter från mål precis som i derbykvalen - är det sånt som kallas hästminne månne?

Nåväl, dags att tända ett ljus vilket lär vara bättre än att förbanna mörkret!

Söndags- och adventshälsningar från
Anders

INGA FEL!

Först tänkte jag att detta var en bra rubrik på dagens inlägg nämligen till Annas kommentar till torsdagens insats och till V75-raden nedan. Men så kom jag på att jag måste göra en rättelse eller kanske snarare tillägg till gårdagens krönika. Det måste bli dött lopp i Jägersros fjärde lopp också! Anna har ju ytterligare en häst till start som jag missade i hastigheten: Serrez Maniana. Ingen häst som fått spelarnas förtroende direkt men det har ju inte Lönborgs heller så en tvilling på dem så kan man nog skratta hela vägen till banken!

Jag snackade med Anna igår på telefon när hon var på väg söderut från Knivsta. Magnus Jacobsson hade tyckt att Nelli Memory kändes jättefin till några hundra meter från mål då hon stumnade. Möjligen var det det tuffa Gävleloppet som satt i benen trodde Anna. Jag tycker dessutom fortfarande som det ser ut som Magnus i slutsvängen försöker lyfta ut henne ett hack och köra på henne och detta i kombination med de stumma benen resulterar då i galopp. I alla fall inga fel på hästen efteråt.

Och samma med Nelle Pride - inga fel därheller - och han fick ju egentligen inget lopp. Det var för mycket iver helt enkelt från både häst och körsven.

Jag undrar om jag någonsin förr har satt ihop ett så stort system på V75? Och jag är ganska övertygad om att utropstecknet bakom rubriken kommer att gälla även efter dagens tävlingar. Det gäller att som tippare förse sig med ett stort mått självförtroende som ni förstår. Men jag behöver lite hjälp, och ni vet vad: Håll tömmarna bara så fixar det sig!

Registrerat spel

Datum: 2011-11-26
Bana: Jägersro Tr
Spelform: V75, omg. 54

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 3, 7
2  1, 2, 10, 12
3  1, 4, 11
4  1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12
5  3
6  1, 2, 5, 7, 8
7  2, 10, 11

4 320 rader x 1 x 0,50 kr = 
2 160,00 kr

Kvittonummer: CB40 D34A 10D1 3044

Lördagshälsar
Anders


TJOHOO!

Jag ber att få tacka för alla blomster och gratulationer sedan i lördags. Jag är helt överväldigad över uppmärksamheten kring att jag lyckades klämma dit fem rätt på fyra rader och därmed bärgade drygt 2000:- som jag tänkte investera  i morgon på Jägersro för vår räkning. Och bara en halv längd (andra avdelningen) och en självklar diskning i sista från sjuan! Vilka fegisar till domare. Tillämpa reglerna eller ta bort dem!

Nelle Käck får godkänt i onsdags! Betydligt bättre än vad spelarna trodde (spelad till 40 gånger som vinnare) men också med tanke på hur loppet blev. Akseli gjorde ett försök från start att komma framåt i det stora fältet men blev dels störd av en galopperande häst och hamnade sedan i tredje spår och tvingades backa sist vilket i praktiken innebar "30 meters tillägg" ett och ett halvt varav från mål. Ca 700 meter från mål börjar ju attackerna och som vanligt när det blir tempoväxling så tappar han en halv längd till hästen framför. Men som vi sett förr så har han ju en tung spurt de sista 300 meterna ute i spåren att tillgå. I 13-tempot den sista femhundringen tar han sig förbi många konkurrenter och hänger med täthästarna ända in i mål. Resultat: en fjärdeplats, tiden 15,3 am och 10000:- intjänat. Det är en stor häst vi har som ser ut att växa fortfarande. I alla fall tycker jag han blir större varje gång jag ser honom i stallet. Det bör betyda att det finns ytterligare en potential i honom nästa år när han växt färdigt + att skorycket återstår!

Men igår kväll var det lättare att hålla sig för skratt. Först Nelli Memory som får en fin avgång från sitt trista läge tack vare Magnus Jakobssons lugn. Det blir så småningom fjärde par utvändigt. Och där sitter de och jag tycker hon ser stark och fin ut och går upp fint i rygg på ekipaget framför. Magnus väljer att sitta  kvar när de stöter bakifrån vilket ser ut att bli hel rätt då de andå enkelt kommer upp i rygg på täthästarna in i sista sväng. Och när jag nu vevat filmen några gånger så ser det ut som att galoppen kommer när kusken begär lite mer av hästen precis när de svänger in på upploppet. Och så var kvällen förstörd!

Ännu snabbare var det över för Nelle Pride. När bilen släpper så ser både häst och kusk  alldeles för ivriga ut och Priden slungar sig i galopp. Tyvärr har ju Ville heller ingen möjlighet att försöka ta upp hästen utan måste istället forcera galoppen för att snabbt ta sig ur fältet vilket gör att de blir diskade (jag säger inte därmed att det hade varit möjligt att få stopp på Priden).

Nåväl så har det sett ut i veckans tävlingar och jag återkommer med Annas kommentarer- Jag träffar henne på Jägersro i morgon dit hon ju kommer tillbaka för att försvara titeln från förra året i Uppfödningslöpningen.

När det gäller Nelli Miss så är Michael Lönborg enbart postiv. Hön sköter sig och tar till sig ridträningen på ett bra sätt. Planen är därför att testa henne i ett provlopp i nästa vecka. Jörgen Sjunnesson sitter upp bakom Missen och känns allt bra då blir det anmälan till lunchtravet på torsdagen den 8 december. Michael påpekar dock att hästarna kan bli muskelömma av ridträningen i sanden när de inte är vana vilket kommer att märkas i provloppet och då får starten anstå ett tag till.

Nelli Minx har varit hos veterinären för en genomgång i veckan. Lars är i grunden positiv men ville kolla upp henne och tyckte hon hade problem med höger framkota. När Ulrike (veterinären) böjde igenom hästen och kollade henne på longeringsvolten kom de fram till att problemen troligen kommer från vänster bakknä och att hon avlastar detta och då får symtom från de andra benen. Så för säkerhets skull är nu alla fyra benen behandlade och idag (ferdag) kommer en "kotknackare" att även behandla ryggen på henne. Sen får hon vila i helgen men på måndag börjar träningen igen. Hon har ju problem med att muskla sig och dessutom verkar hon ha lite "nervös" mage - även om hon äter och dricker som en häst. Och Lars I:s teori är just att det är bristen på muskler som gör att lederna blir extra belastade.

Avslutningsvis får vi väl önska alla våra tre tränare lycka till i morgon på Jägersro och hoppas att de vinner med alla sina hästar. Michael Lönborg startar Perfektion i första loppet, Xray Hornline i tredje och Västerbo Musical i fjärde. Och sen i V 75s sista avdelning har han No Fear Elkär till start och den ska ni - trots spåret - se upp lite extra med. En kanonfin kuse som har gjort det riktigt bra sista tiden och som Michael tror mycket på. Lars I Nilsson startar - som ju verkligen är i flytet och bara hittills i november på 16 starter som tränare kan räkna in 4 segrar, lika många andra- och tredjeplatser och knappt en kvarts miljon inkört - startar Kom Loyd i V75s andra avdelning och har ju sedan Fascination i finalen i Uppfödningslöpningen som är V75s fjärde avdelning. Anna Forssell har en riktig kanon till start i Jägersros andra lopp för dagen: Quantum Dreamgirl som enkelt kommer att ta hand om ledningen och stanna där i 1640 meter! Dessutom startar hon i tvååringarnas klassiska final - alltså V75-4 - Here to Rock F. Vilket innebär att vi får hållarna tummarna för dött lopp mellan Lars Is och Annas hästar om den inledande lyckönskan till alla tre ska kunna slå in.

På återhörande i morgon då jag redogör för hur jag tänker förvalta vår investering!
Fredagshäslningar
Anders

TÄTT PÅ GIVEN!

Ja så blir det nästa vecka! Som redan omtalat startar Nelle Käck på Solvalla på onsdag. Solvallaprogrammet har gjort ett stort misstag och rankat honom mitt i fältet. Eftersom de har med flera av bakspårshästarna med lika dåliga förutsättningar i sin toppranking så menar jag att de har missat något här. Men det är ju bara bra och oddshöjande!

Dagen därpå - dvs torsdagen den 24 november - uppträdare två av våra kusar på Örebroovalen. (Oval och oval förresten - just den banan är väl den som närmar sig en cirkels utseende om jag minns rätt med väldigt korta långsidor?).

I kvällens femte lopp vid åttatiden på kvällen startar Nelli Memory. Det är ett treåringslopp som är stängt vid 40000:- intjänat och som ser väldans jämt ut på pappret. Men spår 11 förskräcker över distansen 2100 meter och med autostart. I sulkyn sitter Färjastadstränaren Magnus Jakobsson som i egenskap av kusk brukar köra in ca 6 miljoner varje år och har en segerprocent på 13-14% och är jämnheten själv i alla fall utifrån statistiken de senaste åren. Inga större chanser skulle jag tro utan det blir väl lämpligt med en vilsam löpning och en trudelutt till slut. Vi får se.

Tre kvart senare får vi se Nelle Pride bakom bilen från ett utmärkt spår 2 på samma distans som Memory. Här får vi stifta bekantskap med en för oss ny körsven: Ville Karhulahti som är i 30-årsåldern och lärling hos Petri Salmela. Ville har i år inte kört så många lopp (ett sextiotal i år mot vanligtvis ett par hundra) som han brukar av för mig okänd anledning men är ju ingen duvunge i sammanhanget. Detta är ett lopp för alla hästar oavsett ålder och kön med den begränsningen att de inte får ha tjänat mer än 98000:-. Jag tycker loppet ser jämnt ut men Priden är lågt rankad av Örebroprogrammet. Vad vi vet är ju att han är snabb ut men tyvärr finns det fler startsnabba bland andra två av favoriterna nr 1 och 4. Så det kan ju bli körning från start och då öppnas ju loppet upp ännu mer och... Ivilket fall så tävlar både Memory och Priden om ett förstapris på 25000:-.

Men först ska denna vecka avslutas med V75. Det var klurigt tyckte jag men jag fick till slut ihop ett spännande system där jag valde mellan spik eller målarpensel i isbjörnsloppet. Istället får jag luta mig tungt mot Svanen i första avdelningen och den finska backhoppningstalangen i sista. Ni behöver bara som vanligt hålla tömmarna!

Registrerat spel

Datum: 2011-11-19
Bana: Färjestad
Spelform: V75, omg. 53

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  7
2  1, 3, 14, 15
3  5, 11
4  2, 9
5  3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 15
6  4, 11
7  7

320 rader x 1 x 0,50 kr = 
160,00 kr

Kvittonummer: E706 2A97 4DB3 1804

Milda lördagshälsningar från ett grått Skåne:
Anders


DUELLEN!

Ja man måste ju på kvällstidningsmanér spetsa till rubrikerna lite. Jag övervägde faktiskt att ta till mig deras språk ännu mer och tala om "Monstermötet" eller "Skräckfighten" eller något liknanade men sen besinnade jag mig då ju detta är en seriös blogg och ingen kvällstidning! Men jag återkommer till rubriken avslutningsvis.

Först till tisdagens möten på Jägersro med våra nya tränare:

Det var två optimistiska tränare jag träffade. Jag stod och snackade med Lars I medan Johnny Takter värmde hans hopp i uppfödningslöpningen: Fascination (som ju sedemera lekte hem sitt kvalheat och seglar väl upp som favorit till titeln!). Grattis så långt Lars och gänget runt omkring! Nelli Minx verkade för övrigt mycket bättre i måndagens jobb när man körde fem intervaller på skogs- och sandslingan.

Å sen stötte jag ihop med Michael Lönborg som - tillsammans med sin sambo som ridtränar henne - var mycket nöjda med Nelli Miss. Man hade till och med varit inne på banan och Jörgen Sjunnesson hade kört ett jobb med henne i 25-fart och han tyckte hon kändes fin. Hon blir lätt lite svettig så Michael funderade på att klippa henne och från den här veckan går hon i hagen dygnet runt tillsammans med en kompis (han har ju fina möjligheter  med hagar med vindsskydd). Så planen ligger fast och start runt årsskiftet är siktet.

Och som väntat startar Nelle Käck på Solvalla nästa onsdag den 23/11, inom ramen för det som förmodligen blir den sista V64an som körs! Nästkommande onsdag är det ju premiär för V86. Och det blev taktik på hög nivå när tränarna skulle anmäla. Det fanns nämligen två treåringslopp att välja på: ett som var stängt vid 175000:- och ett vid 200000:- (15 hästar med spårtrappa). Anna anmälde till det senare och man trodde ju att det skulle pengamässigt innebära en placering någonstans mitt i fältet vilket skulle innebära ett framspår om än en bit ute på vingen. Nu är Nelle Käck den häst som tjänat näst mest med pengar och tillhör de som har de bästa tiderna. Men, men... ett fjortonde spår bakom bilen är inte kul. Å andra sidan får han stifta bekanskap med en ny finne i vagnen: Akseli Lahtinen och det är ju inte vem som helst. Nybliven kriterievinnare och allt! Det andra treåringsloppet blev betydligt tuffare och där hade han penga- och tidsmässigt hamnat på den andra halvan. Så chansen trots spåret är nog störst i detta lopp. Jag tycker vid en hastig genomläsning att han tillhör de 5-8 hästar som gör upp varav hälften startar med lika dåliga förutsättningar. Men det får vi återkomma till!

Å så till rubriken. Det handlar förståss om Uppfödningslöpningen nästa lördag på V75 på Jägersro. Där drabbar vår "gamla" tränare, tillika titelförsvaren: Anna Forssell samman med Minxens nye: Lars I Nilsson. Anna har med sig Here to Rock F som kvalade in på Solvalla igår tack vare en tredjeplats. Ytterligare en kuriositet är ju att Fascination är uppfödd, tränad och ägd till för ett par månader sedan av Annas släkting (och en av läromästarna): Sören Norberg som nu är verksam som granne till Lars I. Dessutom har Anna och Lars Ijobbat tillsammans hos Ludde under en period. Medge att trots att vi inte har häst med själva så kan denna duell ge lite krydda åt nästa V75-omgång den 26 november här på hemmaplan!

Torsdagshälsar
Anders

VAR DET SEGERN SOM RÖK?

Ja, det trodde i alla fall Anna om Nelle Prides insats i söndags. Förutom galoppen varvet från mål var han jättefin. Det belv ju en verkligt safety start från ett svårt utgångsläge och när positionerna var intagna efter femhundra meter var det 4e utvändigt för duon Priden och Jorma. Det ser lite skuttigt och rulligt ut emellanåt och blir det lite lucka till hästen framför ser man att han blir besvärad av stänket. Dryga varvet från mål händer något. Jorma lägger ena besntången tillrätta och möjligen drar han norsken i samma ögonblick. I vilket fall hoppar Priden över i en våldsam galopp (liknar lite som brorsan Nelle Pelle kan göra ibland) och vi tror väl alla att nu är det helkört. Tappar värdefull mark men ställer sig nästan lite oväntat och cirka femhundra meter från mål ansluter han till klungan. Och sen tar de upp jakten mot mål och springer förbi alla utom de tre första. Efter galoppen ser det faktiskt mer avspänt ut och kanske beror det på det norska huvudlaget? Vi kan notera att det var första barfota och att det trots allt blev nytt rekord på distansen: 16,7. Det finns en lämplig uppgift för Priden på Solvalla den 30/11 (V86 debuten).

När det gäller Nelle Käck var Anna förståss mycket nöjd och menar att nu står han på tur för en seger. Så det blir att anmäla till ett treåringslopp på Solvalla den 23/11. Hon tyckte Nelli Memory var OK också. Galoppen berodde säkert på att det gick för fort för henne första varvet där hon la iväg från start på egen hand plus att hon fick några tryckare. Först var Anna orolig att hon var halt men det finns inga sådana tecken. Den sladdriga bakaktionen innan galoppen berodde nog helt enkelt på mjölksyra. Memory tränar på som vanligt och kan säkert gå ut i lopp igen.

Jag ska ikväll på Jägers försöka få tag på Lönborg så vi kan få en färsk rapport om Nelle Miss samtidigt som jag ska se om Lars I får med sin Fascination till finalen i uppfödningslöpningen. Det är två kvallopp ikväll med sammanlagt 15 hästar till start varav 8 kommer från Kolgjinis stall. Snacka om dominans! För övrigt i ett av de två kvalloppen  på Solvalla i morgon har Anna häst till start. Det vore väl spännande med en riktig duell nästa lördag på Jägersro på V75 mellan två av "våra" tränare i ett av de stora årgångsloppen! Anna är ju dessutom titelförsvarare.

Tisdagsmorgonhälsningar
Anders




PUH DET VAR NÄRA!

Travnörd kallas det väl när man på andra sidan klotet (nästan) sätter klockan på ringning klockan två på natten för att se sin delägda häst springa ett "vanligt" lopp i Gävle. Bara för att konstatera att internetet på hotellet är så dåligt att det bara buffrar hela tiden. Jag hann dock ana att han var med därframme vid målgången - ja Nelle Käck alltså! Fick sen vänta på resultatet och glädjande konstatera en andraplats. (Klart jag satte om klockan i tron att lajven skulle funka bättre enochenhalvtimme senare men tji med det.)

Nåja! Nu har jag kunnat se loppet i sin helhet och kan bara konstatera att Nelle Käck gör ett mycket bra lopp. Det löser sig ganska bra från niondespåret och så småningom blir det andra utvändigt. Sjöströms häst - som sedemera vinner - får dödens och i slutkurvan är det bara Käcken och Jorma han kör emot. När de svänger in på upploppet kommer Käcken med sina väldiga kliv och det blir stryk med "hals" i mål men han går med sådan fart att om (nu igen!) upploppet bara varit två meter längre eller om Jorma börjat köra några sekunder tidigare att Käcken kunnat avlägga maiden! Och det finns ännu ett "om": nämligen att Sjöström bryter ut strax före mål och hindrar Jorma från att slår klorna på allvar i ledaren. Något som renderar i att Sjöström får 1100:- i böter. Sista femhundra gick enligt 12,7 vilket innebär att Nelle Käck sprang snabbare eftersom han hela tiden tog på täthästen. Och 15000:- insprugna blev det!

Det såg ju länge bra ut för Nelli Memory också. Efter lite trevande och nervös start sticker hon ju iväg riktigt snabbt och tack vare att ledaren galopperar så får hon spets och drar ifrån de andra. Efter 800 meter får hon en tryckare igen men den hästen galopperar också och allt ser bra ut efter första varvet. Men sen i nästsista sväng ser det ut som bakaktionen helt ballar ur och efter ett par hundra meter kommer galoppen. Jag är nyss hemkommen från semestern och har inte hunnit prata med Anna om orsaken men återkommer till detta.

Jag hoppas ju att jag vid sextiden i morgon kväll får anledning att gratulera Anna - och oss själva förståss - till en framskjuten placering för Nelle Pride. Det är Eskilstunas nionde lopp och man kan väl konstatera att det är spåret emot. Spår fem på tilläggsvolten är ju knappast optimalt för vår springare som dels kan vara knepig att få iväg och dels är han ju stänkrädd och många hästar framför. När det gäller motståndet så är det klart det ser ut att vara några bra emot men loppet ser öppet ut på förhand tycker jag. Så med en hel del tur ska han väl kunna vara ned därframme i alla fall!

Och så fick jag ett telefonsamtal i Thailand från Lars I aom kunde rapportera att Nelli Minx tränar på men att hon fått en del "träningsvärk" av det nya tunga sandbanespringandet. Hon har precis som vid flytten till Knivsta i våras fått problem med magen så Lars Is bedömning kvarstår att hon behöver veckorna fram till årsskiftet innan det kan bli dags för start. Jag ska i veckan som kommer kolla med Lönborg hur Nelli Miss mår.

Men innan dess väntar Solvallas finaler i eftermiddag och stora pengar på V75. Vad sägs om denna rad med ett par tuffa spikar och några skrällar med på lappen i de andra loppen. Men varför garderar man Maharajah egentligen? Håll tömmarna ni och på återhörande nu när allt är som vanligt igen!

Registrerat spel

Datum: 2011-11-12
Bana: Solvalla
Spelform: V75, omg. 52

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 3, 5, 6, 9, 12
2  6
3  1, 4, 9
4  4
5  7, 12, 13, 14
6  5
7  1, 2, 3, 4, 7

360 rader x 1 x 0,50 kr = 
180,00 kr

Kvittonummer: 850E C5AB 879B 5000

Lördagshälsar
Anders


PÅMINNELSE!

Vill bara skicka en påminnelse så här från hettan. Vid åttatiden ikväll (då ligger jag nog själv och sover) tycker jag att Nelle Käck startar med chans på en plats i alla fall. En häst är struken vilket betyder att tar han sig bara i mål tjänar vi 5000:- eftersom det är 8 priser och bara 8 hästar som startar.

Nelli Memorys lopp ser ju tuffare ut och är vidöppet så varför inte pengar i vart fall. Vid halvtio går starten.

Och på söndag blir det sedan Nelle Prides tur på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Jorma, 20 meter tillägg över 2140 meter och ett besvärligt femtespår och en hel armada att runda! Men jag återkommer!

På lördag är vi hemma igen tills dess torsdagshälsar
Anders

EN KALL ÖL SOM LÄSKAR I HETTAN!

Kan bara inte låta bli att reta er därhemma. Sitter med en kall öl här i Khao Lak i Thailand och skriver dessa rader efter en god lunch och med en kall öl bredvid datorn! Inga översvämningar här även om landet i övrigt är hårt drabbat som vi kunde se vid mellanlandningen i Bangkok.

Långt igrån verkligheten kan tyckas men tack vare internet helt nära ändå. Kan konstatera att Anna anmält en hel busslast till Gävle den 10 november. Bland andra Nelle Käck i lopp 5. Kortlopp och tyvärr med spår 9 bakom bilen och lite halvtufft motstånd. Jag får återkomme med mer analys.

I lopp 9 startar även Nelli Memory från spår 6 i voltstart. Ser väl spontant inte helt omöjligt ut men samma här - återkommer! Jorma i sulkyn bakom båda hästarna.

Och här kommer dagens rad! Får bli liven sent ikväll! Håll tömmarna ni!!

Registrerat spel

Datum: 2011-11-05
Bana: Eskilstuna
Spelform: V75, omg. 51

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2 
2  1
3  1, 4, 5, 9, 10
4  2, 3, 4
5  2, 6, 13, 14
6  2, 4
7  1, 8, 10

360 rader x 1 x 0,50 kr = 
180,00 kr

Kvittonummer: AD6E 5534 8259 3044

Heta djungelhäslningar
Anders


RSS 2.0