HALVÅRSRAPPORT

Ja nu har det vänt och vi går mot mörkare tider (det låter lite dystert men vi har ju hela sommaren och den bästa travsäsongen framför oss!). Dags att summera första halvåret.

Men först kan jag meddela att jag fått respons på det mail jag skickade till Mantorptravets chef och för kännedom till Svensk Travsports generalsekreterare apropå Anders Darenius agerande vid veterinärstrykningen av Nelli Miss senast. De har förståss svarat diplomatiskt båda två att de har ingen påverkan när det gäller veterinärer utan det är Jordbruksverkets sak. Hoppet verkar stå till att Darenius går i pension i år!? De sa inte att de tyckte jag hade fel!! Tyvärr måste vi kanske ändå bita i det sura äpplet och åka till Mantorp då de har ett av de återstående tre Breederskvalen.

När det gäller Nelli Miss så har veterinären tittat på henne och hittar inget fel så hon har friskintyget som krävs nu. Möjligen skulle man kunna hitta orsaken till hennes lite konstiga frustande om man gjorde en mer genomgående undersökning i narkos men eftersom hon inte påverkas själv av detta så varför? Hon har ju totalt startat 13 gånger och vann ju i debuten som ni minns. Därefter har det blivit två tredjeplatser som bäst och de kom i år. Året började ju lovande med 2 tredjeplatser, en femte- och en sjätteplats på de fyra starterna januari-mars som gav drygt 30000:- in på kontot. Men sen dessa har det strulat och starterna uteblivit. Men nu är det dags att leta proppar igen!

För Nelli Minx del har det - med undantag av de två senaste starterna med galopper - sett lovande ut. Jag tycker ju personligen att det är en riktigt fin häst att skåda på banan. Hon har ju bland annat vid två tillfällen gått en fin tid: 15,3 över kort distans med bilstart. De fem felfria lopp hon gjort i år har resulterat  i två andraplatser samt en femte och en sjätteplats och 22000:- intjänade pengar. Totalt ser hennes rad ut: 19 0-4-2 67300:-. Nu blir det på med dojorna och nya starter men tyvärr är det lite dåligt med startpoängen så det blir inte helt enkelt att komma med.

Nelli Bell tränar på men har fortfarande svårt då det går fort. Det är inga fel på hästen så Anna spekulerar i att det verkar vara så med Jaggens avkommor. Antingen är de tidiga och bra annars så är de lite mer komplicerade och behöver tid. Men nu ska det bli ett snabbjobb på Solvalla och så får vi ta ställning till eventuellt kval därefter.

Nelle Pride, ja det har ju sett riktigt fint ut på den kanten. Debuterade 25 mars och har gjort sju starter varav han varit felfri i fem, vunnit en gång och varit tvåa två gånger. Intjänat 43000:- och rekordtiden 15,2 över kort distans med bilstart. Det betyder att han är tredje snabbaste treåriga valacken över distansen hittills i år i Sverige. Här är ju Breeders målsättningen och nästa kval går på Hagmyren den siste juli. Han ska väl få ett lopp till innan dess och varför inte på Romme den 8 juli då det finns ett lämpligt treåringslopp som är stängt vid 50 000:- intjänat?

Å så Nelle Käck som tränare Forssell håller högt. Han har ju på sina fyra starter sedan debuten den 22 april till och med klarat av det omöjliga enligt Anna nämligen att galoppera! Men då krävdes det ju att vi satte upp en riktig stjärnkusk, han med guldhjälmen ni vet. Annars påstår hon att han är så lättkörd att till och med jag skulle kunna köra honom vad hon nu menar med det. Övriga tre felfria starter har givit en andra- och två tredjeplatser. Det betyder att det på kontor står 35000:- och rekordtiden 15,8 över full distans med voltstart. Detta är den  7e snabbaste tiden en treåring gjort över distansen hittills i år i Sverige och om vi tänker tillbaka på loppet så är väl tiden egentligen ännu något bättre med tanke på att den gjordes långt ute i spåren. Även här är det Breeders som är målet. Om båda går ut i samma kval i slutet av juli har vi inte tagit ställning till ännu men det lär i vilket fall bli ett lopp inom de närmaste två veckorna som ett led i förberedelserna.

Så ser det ut och jag återkommer så fort det blir dags för anmälningar och startlistor och om inte annat hörs vi på lördag! Jackpot!!

Tisdagshälsar:
Anders

 

 


RÄTT OCH SLÄTT...

...får vi hoppas beträffande vår V75a denna söndag postmidsommar! Håll tömmarna!


Registrerat spel

Datum: 2011-06-26
Bana: Kalmar
Spelform: V75, omg. 28

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  3, 4, 6, 7, 10
2  1
3  1
4  3, 6
5  4
6  2, 3, 5, 7, 10
7  2, 5, 9, 11, 13, 14

300 rader x 1 x 0,50 kr = 
150,00 kr

Kvittonummer: 874E 80B0 44C1 1040

Söndagshälsar
Anders


NELLE KÄCK STRUKEN

Som flera av er redan uppmärksammat så är Nelle Käck struken inför eftermiddagens lopp. Absolut ingen fara med honom men Anna tyckte han kändes lite matt i gårdagens jobb jämfört med i tisdags då han var kanonfin. Detta naturligtvis i kombination med spår och motstånd så tar vi inga onödiga risker med hästen. Han är säkert på banan igenom i något lämpligt lopp om ett par veckor.

Samtidigt som man gick där och "vakade in" midsommar och gästerna började ramla in så ville man förståss vara någon annanstans: Rättvik! Jag hade haft feeling för Nelle Pride hela veckan och när bilen släpper fältet där sent frampå nattkröken så är det som han hade fastnat i vingen. Vilken startsnabbhet! Smack så sitter han enkelt i ledning. Men då kommer Björn Goop utifrån med en riktig tokkörning!  Med häst nr 8 längst utifrån så trycker han och trycker på Jorma hela första sväng trots att han kunde krypa ner i rygg mycket tidigare än han gjorde. Och spetsen var ju till och med annonserat om i programbladet att han aldrig skulle få överta. Vad ville han bevisa? ( För övrigt så efter den insatsen så stapplade Goops häst i mål långt efter de andra!). 

Nåväl in på upploppet med varvet kvar kommer favoriten nr 5 med ett försök att få överta. Och efter den inledningen var det helt rätt av Jorma att släppa spetsen. Första femhundra gick på 12,5 och då gissar jag att första 2-300 meterna gick i 10-tempo! Men sen blir det en "promenad i parken". Andra femhundringen i 17-tempo och sista i 16,5 och in på upploppet sticker ledaren undan för stt ge möjlighet till Jorma att lägga beslag på andraplatsen. Priden hänger med bra in i mål och ser hela loppet riktigt pigg och gåvillig ut! En bra prestation med mersmak! Tiden blev fina 15,2 - vilket är 22a bästa tid i år på distansen för 3 åriga hingstar/valacker och då ska vi betänka att vår häst är relativt orutinerad. Som en jämförelse noterar jag att Global Nobles rekord på distansen är 15,4. 10 000:- drog Priden och Jorma in på vårt konto och raden är nu: 7 1-2-0 och totalt 43000:- insprunget. 

Nelli Minx blev däremot inget att skiva hem om. I volten stod hon bara och studsade och kom iväg långt efter de andra. In i andra sväng har Mattias Eriksson kört ikapp fältet och då när de tar upp där framme tvingas han ta i henne och då kommer andra galoppen och diskningen. Enligt Anna är hon fräsch och fin och hon är inne på att det är barfota hon inte tål utan blir lite rullig då. I och för sig har hon gått bra barfota också men det blir nog att prova med aluminiumskor nästa gång.

Anna hade ju annars en kanonkväll på Rättvik. Hennes Super Mara - rixhästen som varit skadedrabbad och som Anna tagit över från Jim - vann både försök och final i Hästägarcupen och därmed totalt 85 000:-. Detta tillsammans med Pridens insats, att Victor LH var trea i ett montélopp och att det blev en matlapp till Cesar Bring gjorde att det blev drygt 100 tkr till stallet denna kväll. Grattis!

Jag kommer att träffa Anna i veckan och återkommer med rapport om de andra hästarna och planerna framöver.

Midsommarsdagshälsningar:
Anders


LADDAT FÖR MIDSOMMARFEST!

I år inträffar detta att midsommarafton infaller på midsommardagen och då finns ju anledning att fira lite extra. Jag har försökt övertyga hustrun att just ett sådant år ska man fira midsommar i Dalarna - det är där man kan detta med midsommarfirande - och om man nu ändå är i Dalarna så varför inte i Rättvik! Och lite romantiskt återuppleva gamla minnen - det var nämligen på just den travbanan som vi såg våra första travlopp tillsammans! Bara en sån sak. Gästerna? - ja de klarar sig säkert själva! Nähä, ja man är ju toffel när det gäller så... det får bli "liven"!

På torsdag den 23/6 i lopp 10 är Nelle Pride först ut! Bra spår: nr 2, bra kusk: Jorma, bästa rekordtiden, bilstart och kort distans. Luktar spets och slut tycker jag och bara att kvittera ut segercheckens 20 000:-. Krångligare än så behöver inte trav vara!

Och i nästa lopp kommer Nelli Minx. Ett lärlingslopp över 2140 meter där Mattias Eriksson sitter upp i sulkyn. Han jobbar hos bröderna Larsson och har hittills i år kört 34 lopp och vunnit 4. Det är för hästar som vunnit högst 70 000:- uppdelade på två volter där de som vunnit mer än 27 000:- står med 20 meters tillägg. Bricka 13 (!) vilket innebär ett femtespår i bakre volten och inte lika enkelt som för Priden. Jättesvårt att bedöma de andra hästarna men att Minxen både är stark och snabb vet vi. Så varför inte ändå en placering bland de tre?

Ja, ja vi får väl fira lite midsommar på tradionsenligt sätt också men sen på midsommardagen (som inte är midsommardagen) men i alla fall den 25 juni så är det ett stentufft Breederskval för Nelle Käck. Och sämsta spåret, ett tolftespår bakom bilen i ett lopp över full distans. Det enda plusset är kusken: Anna Forssell! Men senast från Solvalla vet vi att farter har han inga problem med och Anna vet ju var mållinjen ligger. Så med mycket tur varför inte ett besök i vinnarcirkeln efter loppet (du vinkar väl åt oss Anna - och ägnar en tanke åt Ego Boy som ligger begravd där) ta sedan emot hederspriser och 75000:- i första pris + en semifinalplats på Solvalla i höst!! Så får det bli! Sen kan vi ta en repris på midsommarfirandet!

Mådagsdrömmer
Anders


MIDNATTS-75a

Jag sparar krutet till i morgon kväll när anmälningstiden (kl 17.00) gått ut till midsommarhelgens tävlingar i Rättvik och återkommer med en rapport då. I veckan som gick var i alla fall Annas planer att anmäla Nelle Pride och Nelli Minx till lopp på torsdag och Nelle Käck till Breederskvalet på midsommardagen.

I väntan på detta kan vi vaka in söndagen med hjälp av midnattstravet i Boden som också bjuder på en jackpotomgång. Håll tömmarna bara!

Registrerat spel

Datum: 2011-06-18
Bana: Boden
Spelform: V75, omg. 27

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 5, 6, 11
2  2, 7
3  3, 9
4  6
5  2, 8
6  2, 3
7  1, 4, 5, 7, 8

320 rader x 1 x 0,50 kr = 
160,00 kr

Kvittonummer: 0788 8C88 0C23 1844

Lördagshälsar
Anders


KNÄPPGÖKERI - OCH OK TROTS ALLT!

Svårt att enkelt sammanfatta intrycken av våra (inklusive tiiltänkta) starter den gångna veckan. Men rubriken är ett försök. Vem som har stått för knäppgökeriet får ni själva räkna ut efter att ha läst nedanstående.

Nelli Miss såg fin ut i värmningen och var väldigt lugn och samlad i stallet. När vi står på publikplats och väntar på att de ska komma ut till veterinärcirkeln så kommer jag på och säger: "Javisst ja det här ju här på Mantorp de har den där (censur) till banveterinär, vad han nu heter?". Samtidigt tänker jag i mitt stilla sinne: Undrar vilket ekipage han ska demonstrera sin makt på denna tävlingsdag och intet ont annande att vi skulle drabbas.

OK Nelli Miss har ett litet annorlunda sätt att frusta på som Anna har reagerat på och en del kuskar när de värmt henne. Men det försvinner när hon springer fort och hon har ju aldrig själv lidit av det genom att hon exempelvis skulle ha svårt att få luft eller liknande. Så utan att konsultera tränaren står han där som en Napoleon i cirkeln - veterinär Anders Darenius - och med yviga gester vinkar Johnny och Missen av banan och stryker dem.

Detta hade kunnat vara svårsmält men acceptabelt och sättas upp på kontot "misstag från en veterinär" men när han sedan utan anledning beter sig oförskämt och skriker åt Anna Forssell så får det vara nog! Finns ingen anledning att en myndighetsperson under tjänsteutövning å Jordbruksverkets vägnar ska få bete sig på ett sådant sätt. Tyvärr är det ju inte första gången. När andra kuskar och tränare hörde vad som hänt Missen och Anna fick jag höra flera berättlser om Darenius framfart. Att inte Jordbruksverket och Mantoptravet tagit i detta för länge sen kan bara ses som ren slapphet.

Nu hade jag ju en förutfattad mening om personen i fråga efter att ha sett honom på TV i samband med obegripliga veterinärstrykningar i V75 och i debattprogram apropå Svanstedtsaffären. Men ni som vill bilda er en egen uppfattning uppmanar jag att googla på "Anders Darenius" och läsa om han åsikter om travsporten. Det är totalt obegripligt att han dels själv agerar som banveterinär och dels att myndigheterna och Mantorptravet tillåter honom att hålla på. Jag får en association till Don Quixote ni vet - riddaren av den sorgliga skepnaden. Cervantes huvudperson i romanen från 1600-talet och som hade en totalt snedvriden verklighetsuppfattning och därför bland annat stred mot väderkvarnar. Han hade ju en trogen vapendragare i Sancho Panza som räddade honom ur alla besvärliga situationer och i detta fall är det väl Mantorptravet och Jordbruksverket som är vapendragarna.

Jag har i samråd med Anna låtit meddela Mantorptravets chef att vi inte har för avsikt att starta våra hästar på den banan, åtminstone inte så länge Anders Darenius är dess banveterinär! Det spelar säkert ingen roll för dem men är ändå en viktig markering. Vi får säkert anledning att återkomma i ämnet och ni får gärna höra ev er med synpunkter. När det gäller Nelli Miss sä krävs nu ett friskintyg (från en riktig veterinär!) och så tror jag det blev startförbud i fem dagar.

Och så över till nästa lopp. Nelle Pride tycker jag gjorde ett bra lopp. Johnny hade order om att köra fram även om han startade långt ute på vingen (det blev ett sjundespår efter en strykning invändigt). Priden är ju relativt snabb ut, trivs i ledningen och är lite stänkrädd. Att det sedan skulle bli tredjespår i första sväng i 11-tempo gick ju inte att räkna ut och nån chans att backa fanns ju inte. Då hade det blivit allra sist och speeden från start offrats helt i onödan. Nu kom de ner i ledningen efter 500 meter och förhoppningen var ju att få lugna ner. Men då sänder Sundberg sin häst från sista plats. Han kommer fram och trycker och trycker. Han borde ju ha så mycket rutin att han fattar att inte Johnny släpper frivilligt efter att ha fått offra så mycket. 15-tempo första varvet och det hade väl varit OK om Sundberg parkerat i dödens men han fortsätter att trycka och Johnny tvingas till slut släppa. Femhundra meter kvar ser man att Priden börjar hänga i gerjerna och trots en sista plats så tycker jag han håller riktigt bra över upploppet och hans sluttid blev densamma som vid segern på Gävle 17,0! Klart han var skittrött i mål och efter loppet men han återhämtade sig snabbt. När vi efter en stund var inne och hälsade på honom i boxen var han nyduschad och såg riktigt pigg och glad ut. Så har han nu bara tagit loppet på ett bra sätt så blir det anmälan till ett lopp i Rättvik den 23 juni. Autostart och kort distans och enbart för treåringar. Därefter ska han få ta det lugnt några veckor och sen är siktet Breederskval i slutet av juli.

Och så hem till Knivsta, lasta ur och in med nya hästar och resa till Lindesberg (ja inte jag förstås utan Anna och hennes skötare) där Nelli Minx ju startade igår. Hon såg kanonfin ut i både värmning och provstart. Så fin att Live-kameran fastnade på henne under långa stunder. Tyvärr blev det omstart och vid denna första start syntes det till och med på TV-bilden att hon fick sig en rejäl bredsida av hästen utvändigt. Och enligt Anna blev Minxen lite spänd av detta. Vid nästa start så ville hon bara ge sig iväg från sitt bakspår och då blev Anna tvungen att ta i henne och då kom galoppen. Sen försökte Anna köra ifatt fältet och forcerade lite för mycket och då kom en ny galopp. Detta är ju ingen galopplysten häst och på sina 18 starter har hon bara galopperat tre gånger. Så det är väl bara att läsa proppar och anmäla igen.

Och när det gäller Nelle Käck så är planen Breederskval på Rättvik midsommardagen.

Det blev mycket det där men så har det varit om inte framgångsrika så åtminstone händelsefyllda dagar!

Vi hörs - onsdagshälsar:
Anders (fint namn förresten!)


BETRODDA ELLER EJ?

Jag tänker på våra starter i nästa vecka men först vill jag suga lite mer på onsdagens "Käck-karamell". Det var ett riktigt fint race de gjorde Nelle Käck och Anna och sluttiden blev ju riktigt bra. Som jag spekulerade i så är det sjunde bästa tid hittills i år för treåringar över distansen och med voltstart. Snackade och gratulerade Anna efteråt och hon berättade att hon varit "skitnervös" vid defileringen när hon såg vilka motståndare hon mötte...dvs de som satt i de andra sulkys. Var de hamnade väl i mål vet ju vi redan.
Anledningen till att hon backade sist var att Käcken kändes lite spänd i precis samma läge han galopperade sist. Där ser man vilket värde det är att känna sin häst! Hon sa att det kändes extra gott att köra förbi Goopen på upploppet. De hade träffats på stallbacken efteråt och Björn hade gratulerat till den fina hästen. Då kunde inte Anna låta bli att ge en liten gliring och säga att det var han egentligen i förra loppet också. Björn kunde å sin sida inte låta bli att garva då.
Nåväl vi spekuerade lite i nästa start och en tuff men intressant möjlighet är en start i Breeders-kvalet i Rättvik på midsommardagen. Vi får se - men det är inte helt omöjligt. I så fall tror jag att Käcken får möta Annas Globa Noble. Vilken match! (Frågan är bara hur man ska kunna smita ifrån alla besökare här hemma för att åka till Rättvik på midsommardagen? I så fall blir det nog att packa väskan för gott.)

Men nu blickar vi framåt till måndag på Mantorp i det fagra Östergyllen! Först ut Nelli Miss i V65s avdelning 2 med bricka 9 (vilket innebär ett tredje spår i bakre volten) och med Johnny i jollen. Hon är inte betrodd i Travronden som rankar henne 3a från slutet. Pengamässigt står hon ju perfekt inne i loppet, tidsmässigt ska det inte vara några problem och stark är hon ju så distansen kan bara vara en fördel. Emot talar att det är längesen hon startade medan alla de andra varit ute senaste veckorna. Så hon behöver loppet och sistapengen skulle vara en riktig framgång!

Men sen tror jag Ronden är ute och cyklar när de även rankar Nelle Pride som trea från slutet?? Banprogrammet däremot har med honom bland de fyra de rankar. Men jag kan medge att det är svårt att bedöma chanserna. Nr 8 är längst ute på vingen i V65ans 3e avdelning. Det finns några bra på framspåret och särskilt då Perssons häst nr 5. Och sen finns det ett par bra från bakspår: Knutssons och Sundbergs. Avgörande är ju förståss starten och de första hundra meterna och in i kurvan. Jag gissar att Johnny får order att köra fram och chansa. Priden trivs ju bäst där framme och utan stänk. Å jag tror dödens är att föredra framför en position långt bak. Spännnade blir det och chans på plats tror jag oavsett löpningsförlopp. 
Och jag måste få citera ur en annons för hingsten Muscle Memory i senaste Travronden och observera att det är reklam!  Stuteri Laday som har hingsten påpekar att hans äldsta avkommor nu är tre år och börjar visa resultat bland annat: "Nelle Pride - Anna Forssells jättelöfte, vann i Gävle den 30/5!"

Och så till den mest betrodda: Nelli Minx! Både Travronden och banprogrammet rankar henne högst! Ingen spik men ändå. Och det enda som talar emot är ju spåret med nr 10 vilket är ett bakspår på den främre volten. Det som verkligen talar för är det hon visat i de senaste två loppen, de tider hon gjort plus att det är bra kusk denna gång. Så varför skulle jag gå emot experterna denna gång. Med lite tur så...och så kan man inte vara på plats...attans!

Totalt minst 30 000:- insprunget i nästa vecka till de båda teamen ska inte vara omöjligt! Låt oss spänna bågen.

Och det gör vi väl idag också - denna jackpotlördag (igen). Håll tömmarna ni och se till att vi blir betrodda så kommer här raden:

Registrerat spel

Datum: 2011-06-11
Bana: Östersund
Spelform: V75, omg. 26

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 5, 8
2  6, 10, 11
3  1, 4, 5, 6, 7, 9
4  2
5  6, 10, 15
6  1
7  3, 5

324 rader x 1 x 0,50 kr = 
162,00 kr

Kvittonummer: 274A 011C 1722 1000


Sedvanliga lördagshälsningar:
Anders



VILKET UPPLOPP!

När Anna vrider på ute i fjärde spår med Nelle Käck sista 300 meterna ser det ut som de andra står stilla!

En riktigt safety start från femtespåret och när Anna ser att hon inte kan komma till en bra position där framme backar hon sist i klungan av de felfria. Ett långsamt 17-varv på en snabb bana, fjärde par utvändigt och lite svårt att följa ser det nästan uppgivet ut - tycker jag - varvet kvar till mål. Men på bortre får Anna fart på Käcken igen och tar Björn Goops rygg i tredjespår in i sista sväng. Men hon förstår att hon har mer att köra med och ger sig ut i ett fjärdespår in över upploppet och där går Käcken som ett spjut fram till en andraplats. I och för sig två längder efter vinnaren men det måste ha varit 13-tempo där ute i fjärdespåret sista femhundra!! Sluttiden blev 15,8 för Käcken vilket betyder en rekordsänkning med 2 sekunder i hästens blott fjärde lopp. Det bör betyda att han går in på en 6-7 plats bland de snabbaste 3-åringarna i år  över medeldistans och med voltstart.

En mycket snygg styrning av kusken, bra insats av hästen och 20 000:- i prispengar. Det ser ärligt talat ut riktigt bra ut!

Och i nästa vecka blir det mer att se fram emot. Veckan börjar riktigt spännande på Mantorp, måndagen den 13 juni och inom ramen för V65. I avdelning 2 startar Nelli Miss från ett bakspår - tredjespår i volten - och med bricka 9. I sulkyn sitter Johnny Takter och det är lång distans så kommer de bara iväg som de ska så ska ju kanske vare sig spåret eller tillägget betyda så mycket. Förstapriset är på snåla 18000:-.

I nästa lopp dvs avdelning nr 3 startar Missens bror Nelle Pride bakom bilen från spår 8 över 2140 meter. Det ser tufft ut men vi har en tuff häst som Travronden jämförde med Pridens och Missens bror Nelle Pelle i referatet från Gävle senast. Johnny kör även denna gång och ett första pris på 40 000:- väntar. (Undrar om inte mamma Farmer Pride gnäggar lite extra stolt där hon betar på de evigt gröna ängarna.)

Och så blir det tisdag och eftermiddagstrav på Lindesberg och då är det dags för Nelli Minx. Startmetoden volt och distansen 1640 meter men tyvärr bakspår i främre volten vilket betyder bricka nr 10. Men däremot rejält kuskförstärkt med Anna Forssell i sulkyn och jag skojar inte utan menar fullt allvar! Förstår inte varför tjejen inte kör mer själv. Hon är kylig och taktiskt skicklig och känner dessutom hästarna. I Käckens lopp idag hade hon bland andra följande kuskar bakom sig: Björn Gopp, Örjan Kihlström, Jorma Kontion, Torbjörn Jansson, Stefan Melnader och Erik Adielsson. Säger en del va´?

Jag hälsar er alla från en mycket glädjefull onsdagskväll. Betänk att våra fyra starthästar (Nelli Bell har ju inte kommit till start än men hoppet är inte uppgivet) i de båda teamen i år har sprungit in över 100 tkr och då har vi egentligen hela säsongen framför oss!

Jag återkommer med tips till V75 och analyser av våra hästars möjligheter på lördag!

Onsdagshälsar
Anders 




KÄCK PÅ ONSDAG!

Som tänkt startar Nelle Käck på Solvalla på onsdag den 8 juni. Första loppet (ca 18,10), ett treåringslopp med voltstart och över 2140 meter och ett förstpris på 40000:-. Spåret är nr 5 och kusken heter Anna Forssell. Käcken är fältets mest meriterade häst med sina tre starter och 15000:- intjänade. Hela fem hästar är debutanter och fyra av hästarna i loppet kommer från Johanssons stall. Be mig inte sätta in Käcken i sammanhanget men Solvallaprogrammet har inte Käcken och Anna bland de fyra de rankar vad det nu kan bero på? Så öppet är väl ordet för dagen.

Och så är festen och pengarna slut och vår V75a har fått normala proportioner igen. Men jackpot i det fagra Östergyllen vankas så håll tömmarna ni så fixar vi östgötar resten. Särskilt gäller det spiken i avdelning 6! 

Registrerat spel

Datum: 2011-06-04
Bana: Mantorp
Spelform: V75, omg. 25

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 11
2  3, 7
3  2, 5, 7, 11, 12
4  2
5  5, 6, 11
6  1
7  2, 3, 5, 6, 12

300 rader x 1 x 0,50 kr = 
150,00 kr

Kvittonummer: 270C DCC6 31C0 5040

Lördagshälsningar
Anders


RSS 2.0