PERs VINNANDE RAD - V75 27/12

God fortsättning som det heter i dessa dagar: men också nya tag! Jag har fått sparken som teamets tipsexpert - av förklarliga skäl. Och nu har Per skickat över sitt första försök för publicering.

Raden ser ut som följer:

1
11
3  8  9  10  11  12
2
6  7  9  10
3  9
3  4  5  10  11

Sitter spikarna som de ska i de två första avdelningarna så är vi med och slåss om de stora pengarna. Särskilt om Triton Sund tar stryk i gulddivisionen av Spring Ray! Denna gången håller vi tömmarna för Pers och inte minst hela teamets skull.

...alltså GOTT SLUT (hoppas vi på) och sedan ett GOTT NYTT ÅR!

Anders

TEAMTRÄFF lördagen den 3/1 på Jägersro

Vi inleder det nya året storstilat och kallar till Teamträff på Jägersro i samband med V75-tävlingarna lördagen den 3 januari! Bord är beställt för 10 personer och vi måste ha din bindande anmälan senast på annandagen den 26/12. Anmälan kan göras till Per eller Anders - på telefon eller mail se kontaktuppgifterna på hemsidan - när som helst under julhelgen utom just när tomten kommer till oss.

GOD JUL men framförallt ett GOTT NYTT SPÄNNANDE TRAVÅR!

75a till Uppesittarkvällen!

5 rätt i lördags som alla andra. Lindy Later vek ner sig i sista stegen och Tosca du Ling gick väl bara att hitta om man hade helgarderat. Så jag bjuder alla teammedlemmar på en julklapp (troligen inte värd så mycket) i form aven V75a till kvällens uppesittarkväll från Solvalla. Från och med lördag tar Per över tippandet!



Registrerat spel

Datum: 2008-12-23
Bana: Solvalla
Spelform: V75, omg. 54

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 3, 6
2  2, 6
3  4, 7
4  2
5  2, 5, 10, 11
6  7
7  1, 3, 4, 5, 7

240 rader x 1 x 0,50 kr = 
120,00 kr

Kvittonummer: 4B06 F9F6 38C0 2351

Tack vare mycket att göra så slipper ni mina kommentarer i julstökstider utan raden får tala för sig själv!

GOD JUL alla glad medlemmar i Team Nellevad!! (Och ni andra som läser denna hemsida också. Hör gärna av med kommentarer till min mail: [email protected])

Anders


V 75 20 december


Jaha 3 rätt i lördags! Spikarna Sindar och Nolan Streamline kom ju aldrig till sin rätt - tuff resa i tredje spår respektive galopp i startmomentet. Och vem trodde på Barfine Player - jo just det gjorde jag fast på ett annant system.

Och just nu fredag förmmiddag så är antingen jag dåligt uppdaterad eller också ATG? Svanstedt lär vara avstängd men han är fortfarande med på startlistorna!? Förödande om det som påstås är sant både för Svanstedt och för travsporten. När jag på allvar började intressera mig för just själva sporten - inte bara spelet - för cirka 10 år sedan talades det om användningen av just grisfösare. Men jag trodde - och hoppas fortfarande lite naivt - att det är som Stig H sa: att en del av jobbet med att göra travet rumsrent är att rensa bort sådana metoder. Sen ska man ju för att nyansera det hela veta att detta är djur som själva mot varandra kan använda hårda tag - det är ju inga gosedjur precis - men djurplågeri får aldrig accepteras! Och tyvärr får man nog säga att de båda vittnena som framträdde i veckan verkar trovärdiga - till skillnaden från pajasen, veterinären från Mantorp.

Nåväl över till julklappspengarna. Tredje gången gillt annars får någon annan ta över plitandet:

Registrerat spel

Datum: 2008-12-20
Bana: Solvalla
Spelform: V75, omg. 53

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 6, 9, 12
2  5, 8, 12
3  15
4  1, 2, 3, 4, 7, 8, 12
5  4
6  2
7  2, 3, 4

252 rader x 1 x 0,50 kr = 
126,00 kr

Kvittonummer: 296E 1321 96A0 0511




Det är ju bara sex lopp att lösa så spiken i avdelning 3 kommenterar jag helt enkelt inte. De andra spikarna Reveur Sand är stenklar om han inte tror han är ute på Täby och Lindy Later vinner detta plättlätt trots att han inte har full form. Tänkte också spika Utah Hornline i första men läget gjorde att jag tog med några till. Se upp för Purple Haze i andra avdelningen som tränaren tror på och som gick starkt "utanför bild" senast. I sista avdelningen hade jag bara råd med tre hästar och skulle åtminstone velat ha med Max Hugo också. Å så kolla in avdelning 4 - ston och lärlingar - en svårlöst kombination. Tog med sju men tror mest på den vackra flickan La Belle Girl med en kommande storkusk i sulkyn! Håll nu tömmarna för min skull åtminstone och ha en riktigt GOD JUL!

önskar
Anders


VECKANS 75a - LUCIADAGEN!

Ingen succé förra veckan men som "index" - dvs de 4 rätt som i princip alla andra experter också hade. Utan open stretch hade Iffy och Sjunnesson aldrig vunnit och då hade det blivit fem. Och hade jag istället spikat Triton och Korvet så hade jag haft lite streck över i de andra loppen och då hade sju rätt vara stenklara eller.... Tänk så lätt det är efteråt!

Veckans rad:

3 4 6
1 2 3 5 11
1 7 9 10
6
5 12
5
4 8

Spikarna är lite av chanspikar i jämnt streckade lopp. Sindar hästen med bästa farten bland isbjörnarna (jag tittar mycket på tider i de senaste loppen när jag väljer hästar) och Nolan Streamline ett bland många bud i avdelning 6 men avgörande var att han hade krafter kvar sist. Tror Steel Pepper är outstanding i sista loppet (kolla raden och tiderna) men törs inte släppa Paul November den här gången heller trots att det är december (hihi)!

Tänkte spika Cleo Nalan i 5e avdelningen men lång distans gjorde att jag tog med Tintomara Hornline också.

Så många streck vi har råd med i de tre första avdelningarna men mina första streck är Victory E.R., Lankai (som verkligen utvecklats på ålderns höst!) respektive Passionate Kemp!

Vi håller tömmarna!
Anders

VECKANS V75a 6/12


Registrerat spel

Datum: 2008-12-06
Bana: Halmstad
Spelform: V75, omg. 51

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 5, 10, 11
2  2, 4, 6
3  6, 8
4  7
5  6, 15
6  1
7  1, 2, 4, 6, 8

240 rader x 1 x 0,50 kr = 
120,00 kr

Kvittonummer: 0F84 1010 83A8 4159



Kommentarer:

Gillar inte open stretch vare sig sportsligt eller spelmässigt men ....

Spikarna: Cardigg Sign ska väl bara vinna medan Johanssons/Adielssons Bull Trap i 6e är en liten chansning. Men där går jag på "formstark" , "satt fast sist med mycket sparat" och att det just är open stretch.

Tror att derbyvinnaren Colombian Necktie brottar ner Triton Sund men vågar ändå inte välja mellan dem. Ludde låter riktigt optimistisk när det gäller Paul November i 1a så där var jag nära att spika men.... Lika positiv låter Nurmos om Purple Haze i 5e och där räckte inte strecken till att ta med flera än den hästen + pappa Svanstedts styrning Stardust Night (ville gärna haft med exvis Indiana Brave med sonen Svanstedt).

Den andre gröne (sonen Goop) vinner nog i 2a med Hallo Pamela men jag tog med två till och sista loppet ville jag haft med alla men tror mest på M.T. Buffet med samme Goop.

Nu håller vi tömmarna!
Anders

RAPPORT FRÅN TEAMTRÄFFEN

En tapper skara på sex personer samlades i lördags på Jägersro för första teamträffen. De kunde förutom att skåda V75 live (alltså verkligen "live" inte som hos ATG!) även träffa och få en pratstund med våra hästars tränare Anna Forssell. Anna som sedan i Uppfödningslöpningen lyckades med att knipa en femteplats med sin Victor L.H. med Thomas Urberg i sulkyn och hon fick därmed in ytterligare 40000:- i prispengar. Grattis!

Blodad tand blev det också så bord är redan bokat till V75-tävlingarna den 3 januari. Vi återkommer med inbjudan och detaljer!

Och sist men inte minst fattade gänget på Jägers ett beslut å allas våra vägnar i teamet. Nämligen att fram tills våra egna hästar börjar springa in pengar och gör oss förmögna så ska vi istället tjäna pengar på andra hästägares kusar. Så från och med denna lördag (6/12) är vi ett andelsbolag i dubbel bemärkelse. Vi tar drygt en hundring ur vår gemensamma kassa varje vecka och tippar en V75a. Undertecknad kör igång och när ni tröttnat på mina rader får gärna någon annan anmäla sig. Raden presenteras varje vecka på "Nyhetsbloggen". (Enda nackdelen är väl alla de som nu kommer att kopiera vår rad så vi inte blir ensamma om 7 rätt!).

Raden kommer strax. På återhörande.

Anders

RSS 2.0