SVERIGE vs DANMARK...

...ja jag tänker inte på kvällens betydelselösa handbollsmatch som hindrar oss idrottsälskare att titta på riktig sport! Utan nästa tisdag den 31 januari på Jägersro i lopp fyra, 1640 meter med bilstart. Där drabbar Danmark representerat av Michael Lönborg samman med helyllesvenske Nilsson, Lars I! Och vapnen i kampen är våra hästar!!

Nelli Minx har Johnny Takter i sulkyn och har lottats till spår ett och med samma startsnabbhet som sist kan hon kanske hålla ut ledningen. Men utifrån - med dokumenterad startsnabbhet från senaste loppet - kommer en viss Nelli Miss från spår sju med Jörgen Sjunnesson i jollen. Vilken match! Och vem ska man hålla på? Kanske går det att önska sig dött lopp och därmed totalt 45000:- att dela på.

Nåväl jag har inte hunnit med att kolla upp motståndet utan får väl återkomma som det heter. Ville ändå lite snabbt bjuda på denna nyhet. Lite kul är det och minst dubbelt så nervkittlande som vanligt - och det säger inte lite det.

Noterar just att två hästar i Nelle Prides lopp ikväll på framspåret är strukna vilket borde göra det lite enklare att runda fältet!

Några har snabbt hört av sig angående Nelli Bell och är positiva till förslaget. "Slussen" är fortfarande öppen för den som vill delge sina synpunkter.

Onsdaghälsar
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0