BÄTTRE SENT...

Ja, en vecka har gått sedan sist och det var meningen jag skulle höra av mig i början på veckan. Men det är mycke´nu!

Nelle Käck skötte sig utmärkt. Det var sista loppet inför semifinalen i Breeders på Solvalla onsdagen den 26 oktober och det blev en bra genomkörare. Hästarna var kvicka ut bakom bilen - så även Käcken - men nån ledning kunde det aldrig bli utan när den startsnabbe 8an kunde smita ner i Svanstedts rygg blev det istället dödens. Och så hoppades man att Örjan skulle frälsa men hans häst hoppar under avancemanget. Så 13-tid i dödens första femhundra var väl inte idealiskt. Men då sänder otålige Ludde och avlöser utanpå omöjlige Åke. Nelle Käck och Jorma följer fint i andra utvändigt men när Ludde trycker upp farten på bortre långsidan får Käcken lite svårt just i tempoväxlingen. Och när de väl fått upp farten och kommer ifatt i sista sväng så galopperar (naturligtvis) Luddes häst och stör vårt ekipage så Jorma får ta upp lite grann. Väl inne på upploppet håller Käcken farten bra och går i mål som ohotad fyra men med en bit fram till de tre främsta. En 15-tid, 10000:- i prispengar och bara 8500:- innan han kliver över hundratusenkronorstrecket intjänat.

Tyvärr blev det som väntat ingen semifinal i Breeders för Nelle Pride. Det krävdes 1100 startpoäng för att komma med i kvalet på Axevalla på tisdag och dit var det ju en bra bit!

Men istället kom "resesällskapet" med: Nelli Memory som nu gör sin tredje start och enligt experterna i Travronden och i banprogrammet inte är helt utan chans. De rankar henne som tvåa respektive trea. Det är kvällens första lopp, 2140 meter med voltstart, Jorma i sulkyn och spåret emot nämligen nr 11. Tjugotusen väntar vinnaren.

Jag vet också att Anna är på gång att starta Nelli Miss som varit inne på Valla och gått ett jobb. Däremot får Nelli Minx jobba på ett tag till efter behandlingen innan hon är startklar. Vi är fortfarande öppna för att få in era synpunkter hur vi ska göra med dessa märrar.

Och "Hasse" - som vi kan kalla honom - har fortfarande inte gett sig till känna så ni får hålla till godo med min rad även denna spännade jackpotomgång. Svårt men det triggar ju bara tävlingsmänniskan i en. Så håll tömmarna bara!


Registrerat spel

Datum: 2011-10-08
Bana: Gävle
Spelform: V75, omg. 47

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 2
2  10
3  2
4  1, 8, 11
5  1, 3, 14
6  1, 7, 8, 10, 12
7  1, 4, 8, 10

360 rader x 1 x 0,50 kr = 
180,00 kr

Kvittonummer: 0F60 B0CE 59B0 1840


Lördagshälsningar:
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0