"NO RACE TO MEMORY"

...ja så skulle man kunna vitsa till det! Bara "resesällskapet" - Nelli Memory - kom med då Pridens poäng inte räckte till för Breederskvalet på Axevalla i tisdags. Klart det måste kliat i strykningsarmen men chefen herself lastade i alla fall och körde de 35 milen för att se Memory startgaloppera - hon är stor och hade svårt att vända runt från sitt snäva spår. Memory ställde sig och joggade sedan bakom de andra i mål och kom faktiskt på åttondeplats precis utanför penningplacering! Sen var det bara för Anna att lasta och köra lika många mil hem igen!

I morgon fredag den 14/10 är det dags för Nelli Miss! Romme, lopp 5 (start ca kl 19.52), ston,  spår 2 och Jorma i ett kortlopp med bilstart.  Står perfekt inne då loppet är stängt vid 110 000:-. Rankas någonstans i mitten (av de som hunnit analysera) så en peng vore ju inte fel. Att hoppas på förstapriset på 40000:- är nog att spänna bågen för hårt.

Å på söndag, på Bollnäs ska Nelle Pride få ett lopp nu när det inte blev Breeders för hans del. Treåringar max 75000:- och tillägg vid tjänade 25 papp. Ett knepigt femtespår i bakre volten men det fixar säkert den nyligen gulkavajprydde Jansson. 2140 meter senare ligger mållinjen där 40000:- väntar på den som kommer först. Ungefär lika stora chanser som Missen ser det ut som på pappret.

Nåväl spännnade blir det och Hasse - hör av dig!!

Torsdagshälsar:

Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0