SÖNDAGSKVAL!

På söndag, julis sista dag möts våra "grabbar" i ett och samma lopp. Och inte vilket som helst utan i ett Breederskval över medeldistans och med bilstart. Platsen blir den bana - Hagmyren - som fostrat travets storheter såsom Nordinarna och en viss Johansson som ju låtit tala om sig. Reglerna för Breeders innebär att de sex främsta går till semifinal på Solvalla 26 oktober där sedan uttagningarna till finalen sker som går den 5 november på Sundbyholm utanför Eskilstuna. Det är väl lika bra att boka dessa datum redan nu eller...?

Nja vi ska veta att det är ett tufft kvalheat. Det är Hagmyrens lopp 4 och min gissning är att loppet går vid tretiden som första lopp på V65an men det får jag återkomma till.

Nelle Pride har lottats till ett andraspår och han har fått Ulf Ohlsson i jollen (som körde Priden senast och just nu utmanar Björn Goop i allsvenska kuskligan). Spår och startsnabbhet borde ge en bra position, antingen rygg på en bra ledare eller andra utvändigt.

Nelle Käck har fått det lite besvärligare med ett sjättespår. Han verkar ju inte heller vara lika snabb från start som Priden så tvärtom hade kanske varit en önskedröm. Men å andra sidan har han ju virituosen Takter som ska hjälpa till med upplägget så de kan kanske ordna en bra position trots allt och köra till slut?

Motståndet? David Sisu! Och Svanstedts M T Golden Boy som startat och vunnit i samtliga sina tre lopp och tjänat 100 000:-. Å så några till ... Det blir stentufft men tidsmässigt ser det väl inte ut som de andra ska springa ifrån våra kusar. Tar sig en av dem till semifinal är det bra och skulle båda ... ja jäklar då blir det smällande korkar även på söndagskvällen trots att semestern är slut och kneget börjar på måndag. Förstapriset är 75000:- och sista matlappen på 5000:-.

I väntan på detta får ni här en rad att suga på ikväll inför kvällens extra V75a med anledning av Hugo Åbergs. Efter allt grå- och regnväder vi haft senaste veckan här i Skåne håller det på att klarna upp och det kan nog bli en fin kväll på Jägersro. Men jag viker ner mig och knäpper på TV4-sport för att se Torvald Palema vinna! Håll ni tömmarna bar så ordnar sig allt!


Registrerat spel

Datum: 2011-07-26
Bana: Jägersro Tr
Spelform: V75, omg. 33

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 3, 4, 10, 12
2  5, 10, 11
3  6
4  4, 5, 8, 10
5  15
6  2, 4, 7
7  7, 13

360 rader x 1 x 0,50 kr = 
180,00 kr

Kvittonummer: 87A0 1B49 5AA3 5804

Tisdagshälsar:
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0