MISS PÅ JÄGERSRO IGEN!

Nu travvänner får vi chansen igen. På tisdag den 22 februari i kvällens första lopp på Jägersro ( kl 18.20) startar Nelli Miss. Bara sex hästar till start i ett lopp med 70 000:- kronor till vinnaren - och så klagar hästägare och tränare att det finns för lite pengar att tävla om! Det är voltstart över 2140 meter i ett lopp öppet för 4-åriga ston. Tredjeplatsen är fullt möjlig tycker jag men Kähderkorpis och Wallins hästar går nog inte att göra något åt om inte sulkysnitsaren Johnny Takter kan ordna till en överraskning! Om banan är fin funderar Anna på att lätta henne dvs barfota eller aluminium.

Ni som ska dit och vill in gratis hör av er till mig så ber jag Anna lägga undan biljetter: tel 073-4366254 eller helst [email protected] . Anna brukar ju värma nån timme före lopp så samling för de som vill se värmningen blir nog vid 17-tiden.

Annars rapporterar Anna följande:

Nelli Minx är allt bra med nu när hon laddar inför kommade uppgifter och tar det lite lugnare. Ridtränas mest i ridhuset.

Nelli Bell är väl "problembarnet". En jättefin häst som är lite senare än de andra. I veckan vid ett lite tuffare jobb så såg både Anna och Johan att hon "drog ett bakben". Anna tror inte att det är skadan som spökar. Vi bestämde att Bell kommer att följa med i flytten till Stockholm och där ska hon springa på ett löpband i 25-tempo för att se om man kan komma underfund med vad det kan vara som är orsaken.

Nelle Pride tränar på och allt väl.

Nelle Käck har ju tagit det lugnt en vecka men är pigg, glad och ohalt. Det behövs ingen ny röntgen då allt ser bra ut rent kliniskt (veterinären har tittat till honom). Så nu är det bara att köra på. Antingen blir det kval på Axevalla den 28/2 innan Anna flyttar - men troligast får kvalet vänta till Solvalla efter flytten. Anna tycker Axevallabanan är i så dåligt skick att det kan vara värt att vänta istället. "Med en sån bra häst är man lite försiktig och chansar inte i onödan" säger hon.

Onsdagshälsningar:
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0