"KÄNNS ATT DET ÄR EN HÄST SOM KAN SPRINGA"

... så hade Örjan sagt till Anna efter Nelle Prides lopp igår på Solvalla. "Men han har inte fattat vad det går ut på ännu utan springer mest och bromsar i loppet", hade han sedan lagt till. Så det låter ju lovande när poletten så småningom ramlar ner.

Han såg i alla fall fin ut igår. Örjan tog verkligen en safety start lång ut i banan för att slippa stänk. Och Priden hade allt man kunde ha med stänkskydd och neddövad eftersom han blev rätt pigg i värmningen och i provstatrten bakom bilen. Sist in i första sväng av de felfria och där låg han parkerad i princip hela loppet. Nåja han plockar ett par motståndare sista femhundringen och håller jämn fart med täthästarna och detta utan att Örjan gör en antydan om att driva. Så felfri, ett bra besked och ett snällt lopp är väl sammanfattningen!

Och imorgon är det Käckens tur. Vill bara korrigera: det är inget treåringslopp utan ett lopp för ostartade hästar så det finns äldre konurrenter med. Men jag gissar att hästarna inte snackar åldrar med varandra eller vad tror ni?

Och Anna fortsätter leta lopp åt Nelli Miss medan Nelli Minx måste lägga på sig muskler och Nelli Bell tränar på med de andra.

GLAD PÅSK skärtorsdagshälsar
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0