MED VINNARE PÅ PLATS

Det ska ju klarna upp och bli en fin och varm höstdag har de sagt. Så det blir väl att ta med sig raden nedan och åka in till Malmö och pricka av vinnarna en efter en.

Anna kommer också att bege sig till Jägersro men den 9 november med en vinnare och favorit. Tyvärr inte någon av våra hästar utan med sitt eget stjärnämne: Global Noble. En tvåårig hingst efter Rite on Line som på sina fem starter vunnit 2 gånger och varit tvåa 2 gåner plus en sjätteplats och tjänat över trehundratusenkronor. I torsdags drog han i ett lopp in hälften av dessa pengar när han bombade till spets och allt annat än nobel la sina konkurrenter på rygg. Han vann helt ohotad med tre längder på en 15,4 tid över kort distans. Den 9 november är det uttagningslopp till Svensk uppfödningslöpning vars final sedan går på Jägersro lördagen den 20 november. Jag tror Anna kommer med en av favoriterna till slutsegern.

Så över till våra egna hästar. Planerna för Nelli Miss och Nelli Minx avhandlade jag i torsdags. Vi får se i morgon kväll om Missen kommer med på Eskilstuna nästa lördag. Tilläggas kan att hon är uppkollad av veterinären efter senaste loppet men allt verkar OK och det är bara att träna och tävla på utan några åtgärder.

Nelli Bell tränar på sedan en månad tillbaka i lugna farter och verkar fin. Men det är väl först när det börjar gå fort som man kommer att märka av om skadan fortfarande ger några symtom. Men som sagt än så länge är allt bra.

Nelli Pride och Nelli Käck tränar på och allt är bara bra. Anna är riktigt förtjust i Käcken och skulle kunna kvala honom. (Priden kvalade ju som bekant i sitt premielopp). Men vi har sagt att det är ingen mening med att gå ut i några tvååringslopp nu när de ändå inte kan komma med i uppfödningslöpningen där de stora pengarna finns. Bättre då att fortsätta träna på och så fort vintern släpper sitt grepp och banorna blir fina igen så börjar vi ta åt oss av pengarna i treåringsloppen.

Och nedan hittar ni bland utvalda 18 hästar de sju vinnarna. Det är jag helt enkelt säker på! Höll bara tömmarna ni!

Registrerat spel

Datum: 2010-10-30
Bana: Jägersro T
Spelform: V75, omg. 48

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1
2  3, 8, 11
3  4, 7, 8
4  6
5  6, 13, 14
6  3, 4, 7, 9
7  1, 2, 5

324 rader x 1 x 0,50 kr = 
162,00 kr

Kvittonummer: C3E0 C80B 0D83 0140

Lördagshälsar
Anders



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0