ANNA I FINAL IGEN!

Inte så mycket att rapportera om våra hästar denna vecka. De får träna på och så läser vi propositioner så ögona glöder. Finns ett lopp för Nelli Minx på Axevalla den 23/11. Det är för treåriga högst 50000:- på kontot över 2140 meter med voltstart och 20000:- i första pris. Det blir i så fall första gången hon stöter på hingstar/valacker i ett lopp. Vi får se. Nelli Miss är det ännu svårare att hitta bra lopp för särskilt då hon nu har dåligt med startpoäng. Vi får återkomma. Våra övriga: Nelli Bell, Nelle Käck och Nelle Pride tränar på bra och vi hoppas på en snäll vinter så de kan komma till start tidigt nästa år.

Om det inte finns så mycket att säga om hästarna denna gång så finns det desto mer glädjande nyheter runt tränaren Anna Forssell. Som väntat tog sig Global Noble till final i tisdags genom en överlägsen seger i kvalloppet. Så här skriver Travronden under rubriken "FORSELL HAR GÅVAN":
Anna Forsell har gåvan. Hon kan ta fram fina unghästar. Nu kan hon vinna Uppfödningslöpningen. ... - Bra styrka och fint driv i steget och på många sätt en vuxen häst, var Johnny Takters betyg. ... Anna Forssell har redan visat sin förmåga att plocka fram fina unghästar. Global Noble har hon tagit hela vägen. - Jag såg honom på Alebäck när han var tio dagar gammal och blev mycket förtjust i honom. Han var inte dyr."

Så nästa lördag väntar en spännande final här på Jägersro. Om jag räknar rätt så är det Annas tredje stora final för året: Korta E3-finalen för ston, Derbyfinalen och nu Uppfödningslöpningen. I och med Global Nobles seger i tisdags passerade Anna som tränare 1,3 miljoner intjänade pengar för året och har därmed passerat fjolårets resultat för hela året!

Och så det vi har att hoppas på denna vecka! V75 med finaler på Gävlebanan. Mycket fin sport med höjdpunkten Maharajah och Iceland. Klart Hultmans häst vinner tack vare bättre spår. I de två avslutande loppen hade jag helst velat ha med alla hästarna i båda loppen. Men det hade blivit alldeles för dyrt så nu får ni hålla tömmarna igen!

Registrerat spel

Datum: 2010-11-13
Bana: Gävle
Spelform: V75, omg. 50

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  3, 4, 10
2  11
3  7
4  1
5  4, 7, 13
6  2, 5, 6, 7, 10, 11
7  1, 2, 3, 7, 8, 10, 11

378 rader x 1 x 0,50 kr = 
189,00 kr

Kvittonummer: 0B2C 1846 3CC1 0344

Lördagshälsar
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0