GRATTIS!!!

Ett stort GRATTIS till Anna Forssell och Global Noble till segern i Uppfödningslöpningen. Vi var några delägare i Team Nellevad som var på plats och hade förmånen att få gratulera både häst och tränare. Trots att vi inte har några ägarintressen i just Global Noble är denna seger ändå ett kvitto på att vi satsat på rätt tränare till våra hästar.

Jag vill också passa på att gratulera Johnny Takter till en snygg och resolut styrning. Fick ju släppa till Hanné i spetskörningen men gick sen ut och körde resolut för att få överta. Det kostade 11 första femhundra och då undrade jag... Det handlar ju ändå bara om tvååringar. Men Global Noble ger ett mycket moget intryck, en stor, rejäl och snygg häst.

Väl i spets fick han traska på i lite lugnare tempo och visade att han gillar att få häst utanpå sig för när Zachsisson 500 meter från mål kom med sina fina Olando Vici-avkomma så skärpte Global Noble till sig. Skaffade sig en rejäl lucka på upploppet och allt ser klart ut. Men helt plötsligt kommer hela gänget ifatt honom. Men 50 meter från mål får han ånyo hästar utanpå och sdå träcker han på sig och vinner med en huvudlängd. Ja, Johnny hann ju få torskfrossa efter mållinjen medan jag tyckte det såg stenklart ut!

En halv miljon var segern värd och det skulle förvåna mig mycket om inte Anna i år passerar 2 miljoner i inkörda pengar som tränare. Vilket facit på ett så litet material och med nästan bara unga hästar!

Ännu en gång från oss på Team Nellevad:

GRATTIS!!

Lördagskvällshälsningar:

Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0