VILKEN MISS!

Vinner sitt kvallopp för en vecka sedan på en bra tid - men ändå. Nu går hon ut en dryg vecka senare i ett tufft treåringslopp och med bakspår och slår till! Och på vilket sätt sedan! Hon verkar vara som sin brorsa Nellepelle (som var ute på V75 igår och galopperade i sista sväng) lite bråkig av sig. Så mitt hjärta satt i halsgropen när Jorma försökte vända runt henne i volten och hon kastade med huvudet och såg inte ut att vilja vara med. 

Men med en riktig kuskprestation fick han iväg henne och som det såg ut fick de också en bra rygg i andraspår. Men ryggen galopperade i första sväng och det blev körning och Erik gick ut med favoriten först i andraspår så då såg det riktigt lovande ut igen. Tvåa i andraspår i rygg på favoriten. Mumma!

Men ack nej! Erik kör till och får överta 1500 meter från mål och vår Miss får dödens! Regn över Axevalla och tung bana! Men Jorma kör fram och hon ser riktigt morsk ut när hon pressar ledaren. In i sista sväng är det tre hästar som går från de andra. Vår ser fortsatt bra ut men jag undrar bara när hon ska tröttna efter denna blytunga resa. Och dessutom får hästen i rygg på ledaren lucka in på upploppet.

Nåväl Erik är i alla fall slagen och Nelli Miss sträcker på sig till en säker seger med den smygkörda Miss My Money med Mimmi Efstrand som tvåa och Stig H Johanssons amerikanska favorit Bombshell Stomp som trea.

Vilken arvtagerska till vår saknade Nelli Colane. Vinna sitt först lopp och på det sätt hon gör det. Styrka och skalle! Tiden 1,19,2 är helt OK på denna tunga bana och nu får vi se hur hon tagit loppet!

Och vilken helg för Anna! Förutom fredagens seger i tvååringsloppet och dagens seger med Nelli Miss så vann hon - trots att hon körde tandem med Gert Fylking - också RixFMs tandemlopp med Victor LH. Stort GRATTIS! 

Jag har i skrivande stund inte fått tag i Anna för en kommentar men återkommer i veckan med kommentarer och framtida planer!

Söndagshälsar
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0