NELLI MISS STARTAR!

Redan imorgon söndag startar Nelli Miss. Anna tyckte hon kändes så fin i kvalet att hon tar ut henne redan imorgon söndag i första loppet stocchampionatssöndagen på Axevalla. I ett lopp för ostartade treåringar från ett niondespår med Jorma Kontio i sulkyn. Ska minst sagt bli spännande!

För Nelli Minx är siktet inställt på ett lopp på Åby den 5 augusti för treåriga ston som tjänat max 10000:- och Anna funderar på att köra själv. Kanske inte någon dum idé (se nedan).

Nelli Bells svullnad efter sparken hon fick i hagen kommer att opereras bort. Per har varit hos veterinär som rekommenderat detta  då hon tror att det är bindväv som ligger och trycker mot en nerv. En mycket liten och enkel operation troligen i början av augusti.

Nu har jag själv och på plats kunnat inspektera Nelle Käck och Nelle Pride och konstatera att Stigs rapporter stämmer. De ser riktigt fina ut och speciellt får hingsten Käck goda omdömen från både tränare och skötare!

Å så vann då Anna årets första tvååringslopp i Sverige som gick av stapeln igår. I Axevallas andra lopp körde hon själv Global Noble till seger. Helt oväntat av tipparna då hon gav 33 gånger pengarna. När jag frågade Anna innan loppet sa hon inget utan såg bara klurig ut så jag spelade en femtilapp vinnare/plats. Tack Anna och stort grattis! Det var en riktigt smart och snygg styrning där hon nyttjade hästens kapacitet till max. Så klart hon ska köra Minxen nästa gång!

Å så till raden! Håll tömmarna ni!
Registrerat spel

Datum: 2010-07-24
Bana: Axevalla
Spelform: V75, omg. 32

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1
2  2, 3
3  2, 3, 6, 9, 10
4  1, 3, 4, 5, 6, 10
5  6
6  2, 4
7  1, 2, 4

360 rader x 1 x 0,50 kr = 
180,00 kr

Kvittonummer: 4B8A 8C20 37B3 0044



Lördagshälsar
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0