MISS PÅ JÄGERSRO PÅ LÖRDAG!

Vilken spännande vecka med Nelli Minx på torsdag och Nelli Miss på "hemmaplan" (ja det är ju här nere i Skåne som de flesta andelsägare finns) V75-dagen på Jägersro lördag den 4 september. Hon får fint resesällskap i form av derbyfinalisten Victor LH som ska starta i finalen på söndagen. Måhända en del taktiksnack i transporten?

Missen har ju redan hunnit visa att hon är en tuff märr i de två lopp hon startat och det behövs säkert i detta lopp. Bara 10 hästar till start men tuffa och erfarna hästar i detta treåpringslopp för ston som tjänat max 95000:-. Missen står på tillägg eftersom hon redan tjänat mycket pengar. På pappret är det pengar som gäller men man vet ju aldrig med vår "fröken"!? Förstapriset är i alla fall 50 000:- och sistapengen 5500:-.

Lopp 2 med bricka 8 och tredjespår i bakre volten behöver inte vara helt fel. Hon är ju lite besvärlig då hon har en tendens att slå med huvudet när man voltar och Johnny Takter som kör får väl ta fram sina berömda körhänder för att lotsa iväg henne på ett bra sätt. Tiderna ska man nog inte haka upp sig för mycket på i detta lopp och som sagt kan hon fixa pengar gör hon och Johnny det mycket bra!

Boka bord har vi inte hunnit med denna gång och nu är det nog hopplöst denna derbyhelg. Men jag vill att alla som tänker komma hör av sig senast tisdagkväll så ska jag se om Anna kan ordna biljetter åt oss. Maila på [email protected] eller ring på 073-4366254 (tala bara in meddelande om jag inte svarar direkt!).

Vi ses - söndagskvällshälsar:
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0