MINX PÅ SOLVALLA

Nu får Nelli Minx axla Colanes mantel och bli vårt nya flaggskepp. På onsdag den 7 april gör hon sin andra start i livet. I kvällens första lopp kl 18.20 möter hon på tio andra treåriga svenskfödda ston. Från spår 2 i voltstart och med Bjrön Goop i sulkyn ska hon trava i 2140 meter och förhoppningsvis komma först i mål så vi kan lösa ut prischecken på 30 000:- kronor.

Hon är i varje fall den häst i loppet som har bästa rekordtiden 1.19.3m men då ska man komma ihåg att det bara är en av hästarna som startat tidigare, nämligen Stig Hs nr 1 Amelia Wibb. Den är å andra sidan riktigt meriterad då hon startat i tre lopp tidigare varav hon galopperat i två och som snabbast gått 19.8m. Övriga är debutanter men i princip alla stora unghästtränare har hästar i loppet: Wahlman, Svanstedt, Norman, Melander, Larson.... Och Anna Forssell har två hästar med!

Så det blir spännande och en omöjlighet att sätta in vår häst i detta sammanhang. Vi får helt enkelt se vad hon går för! Jag planerar att vara på plats på Solvalla och om någon mer har möjlighet så hör av er så samordnar vi vårt besök där och hos Anna på stallbacken. 

Återkommer på lördag med en rad. Vi kan konstatera att det blev 5 rader med 6 rätt i lördags och 260:- i vinst dvs +110:-! Hoppas spelformen sitter i nu på lördag när det är jackpot-omgång!

Skärtorsdagshälsningar och därmed med tillönskan om
en GLAD början på PÅSKhelgen!

Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0