GÅR UT PÅ SOLVALLA!

Gör som vår häst Nelli Colane - ni som har möjlighet gå ut på Solvalla nästa onsdag den 23/9! I kvällens sista lopp, från spår 9, i tuffaste konkurrens och med Johnny Takter i sulkyn ska vår märr försöka kvala in till finalen i Oaks med en miljon till vinnaren!

Det blir stentufft att från bakspår runda detta gäng. Förutom spåret är det mycket som talar emot: en av tre segerlösa hästar i loppet, har tjänat sämst med pengar, inte mött så hårda hästar förut. Men å andra sidan de ska inte springa ifrån henne tidsmässigt, hon är näst bäst på att vara på plats då hon som vi ju vet är stark och går hela vägen in i mål. Å det räcker med en andraplats för att gå vidare!

Ni som vill hänga med hör av er snarast möjligt så ska jag dels försöka boka bord denna kväll och sen ordna biljetter för att besöka Colane och Anna på stallbacken. Anna som förresten i början av veckan kunde berätta att Colane tagit förra veckans tuffa lopp på bästa sätt. Pigg, glad, äter och dricker samt tränar på bra efteråt!

Och gör så att ni redan nu reserverar helgen den 3-4 oktober för Stockholmsresa och Solvallabesök. Man kan ju aldrig veta....

Torsdagshälsningar:
Anders
073-4366254

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0