UPPLYSNING OCH TIPS I HÖSTRUSKET

Nu när höstmörkret och rusket håller på att koppla grepp så kommer lite upplysning om vårt nystartade Team Nellevad II:

Det är ett oväntat stort intresse att köpa andelar. Tyvärr blev annonseringen i Travronden en vecka försenad och vi kommer också att annonsera i programbladen både på Axevalla och Jägersro för att nå ut till så många som möjligt. För att ge alla chansen har vi förlängt tiden för intresseanmälan till den 15 oktober men ju tidigare man bestämmer sig ju säkrare kan man känna sig.

Hästarna ar nu gått iväg för inkörning och vinterträning i Estland. Det är en tränare där som heter Jevgenij Ivanov och som har stor erfarenhet genom åren att ta hand om svenska unghästars inskolning och grundträning. Han har goda referenser från svenska hästägare. Det handlar kostnadsmässigt om halva priset jämfört med att de går i svensk träning redan nu. Allt detta i vår ambition att utan att tumma på kvaliteten hålla nere kostnaderna för våra andelsägare. Om ni vill kan ni besöka hans hemsida www.ivanovstable.com och vi tar det som ett gott tecken att han lägger mesta tiden på hästarna och inte på att uppdatera sin hemsida!

Till våren kommer de hem till Sverige och kommer då att sättas i proffsträning för att kunna gå sina premielopp. Vi har ju sedan vårt första team mycket goda erfarenheter av samarbetet med Anna Forssell på Axevalla och mycket tyder väl på att hon kommer att få förtroendet även denna gång.

Vi tror att Nelli Colanes framgångar och det sätt hon gör det på bidragit till intresset för det nya teamet. Även att vi denna gång har delat upp bolaget i mindre andelar som gjort "tröskeln" lägre men administrationen något mer resurskrävande. Men som vi ser det måste vi ha marknadens kostnadseffektivaste erbjudande för den som vill vara med och äga häst! Jag kommer som ren konsumentupplysning att återkomma med en prisjämförelse med andra andelsbolag och så får ni själva bedöma.

Men som sagt ni som nu funderar, passa på att göra en intresseanmälan nu så ni är säkra på att komma med denna gång!

Och här kommer vårt bolags tipsrad till dagens V75:

Registrerat spel

Datum: 2009-10-03
Bana: Solvalla
Spelform: V75, omg. 43

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  7
2  3
3  2, 3, 6, 7, 8, 9
4  1, 5
5  7, 10
6  7
7  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

288 rader x 1 x 0,50 kr = 
144,00 kr

Kvittonummer: 2F6A AD59 02C1 1019

Håll tömmarna!
Lördagshälsningar från ett ännu vackert stockholmsväder
där V75 riktigt live väntar:
Anders 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0