"...en jätterysare att se upp med."

I Färjestads  program inför måndagens tävlingar står att läsa under "Värt att notera...":
"Nelli Colane spurtade bra efter sen lucka senast i ett uttagningslopp till Oaks. Kan vara en jätterysare att se upp med."

Det innebär alltså att nu är det dags igen. På Färjestads erkänt snabba bana på måndag den 19 oktober i lopp 6 2140 m autostart. Anna svingar sig upp i jollen och från spår 6 så gissar jag att hon prövar att nå spets. Colane är den häst som har den näst snabbaste tiden av de som är med. Det finns trots allt några bra motståndare. Olle Goop har en bra häst - Ågårds Ludde - från innespår men hästen har inte startat sedan i juli och kan behöva loppet. Från bakspår lurar Mikael J Andersson med Mitt Popcorn - en position den hästen vunnit från tidigare. Den snabbaste hästen är Credit Fayline med Magnus Jakobsson i sulkyn men som dras med spår 8 dvs utanför vår märr.

Men kul ska det bli att se hur hon hävdar sig i detta lopp - "E3-bonus" för treåringar. För motståndet står inte bara ston denna gång utan också hingstar. Ca kl 20.15 är det dags!

Annars rapporterar Anna allt bra med våra hästar. Snart dags för provlopp för Minx och Bell som är lite senare i utvecklingen tränar på och mår bra. Kan också berätta lite vid sidan av (och som ni kanske också såg i onsdags på TV) att en annan Grundströmsuppfödning - Nelle d`Amour - var ute över den udda  distansen 4 km på Solvalla och blev sexa! Starkt gjort då motståndet var stenhårt.

Och nu över till dagens 75a:

Svanstedt vinner både öppna SM-klassen med Torvald Palema och stoklassen med Ninotchka - tror jag. I de andra loppen får gärna Goop. Adielsson, Berg och Wallin ta chansen så det blir lite pengar på sjuan!
Håll tömmarna!

Registrerat spel

Datum: 2009-10-17
Bana: Åby
Spelform: V75, omg. 45

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 9
2  2, 3, 10
3  3
4  1, 3, 6, 8
5  3, 6, 7, 11
6  2, 3, 12
7  5

288 rader x 1 x 0,50 kr = 
144,00 kr

Kvittonummer: 83A0 971C 0381 1019

Lördagshälsningar
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0