TILLFÖRSIKTIG

Spänningen stiger inför morgondagens lopp. Anna är försiktigt optimistisk och känner tillförsikt inför Nelli Colanes start i Jägersro första lopp. Hästen fick en finslipning igår och kändes fin och tidigt imorgon bitti styrs kosan söderut för att komma till banan vid tio-halveleva-tiden för att Colane ska hinna pusta ut, äta och utföra divesre naturbehov innan det är dags för utselning och värmning. Cirka en timme innan loppet räknar Anna med att värma och loppet går sedan 13.20.

Intresset från delägarna är stort. Vi räknar med att bli minst ett femtontal som följer inte bara Colanes framfart utan också hela Jackpot-omgången på V75! Vi har bokat bord i restaurangen och Anna ska ordna in oss på stallbacken. De som vill träffa hästen och Anna och följa värmningen träffas utanför stallingången 11.50 imorgon. Annars går det ju bra att ansluta inne på Jägersro i samband med hennes start för att sedan via vinnercirkeln gå till restaurangen och dricka segerchamoange och avspisa en god middag!

(Ni som inte har för avsikt att dyka upp till samlingen kl 11.50 kan väl höra av er till Per eller mig under förmiddagen.)

Anna och jag är tämligen överens om analysen av motståndet som framgår av det tidigare blogginlägget:

"Det ser ut som det finns några tuffa märrar emot. Tuffast blir nog Carmen Tooma som senast på Halmstad knappt höll undan för vår häst. Carmen Tooma har spåret innanför och blir nog favorit. Kihlström kör också en bra häst Elvira E från spår 11 som på fyra starter bärgat tre segrar. Och så har Untersteiner en bra märr i High Socielty. Men hästen med bästa rekordtiden och vinstrikaste kusken det är vår Nelli Colane!"

På återseende (vi som ses imorgon) och ni andra får hålla tillgodo med ett bloggreferat imorgon kväll!

Fredagshälsningar
Anders 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0