NU ÄR DET NÄRA!

Vi börjar denna lördag med stallrapport och goda nyheter:
 
Anna meddelar allt bra med våra hästar och nu närmar sig första starten för Nelli Colane. Hon känns stark och fin i träningen och får ett tuffare jobb idag och är allt bra då så siktar vi på första start på Axevalla den 19 maj. Definitivt besked kommer i nästa vecka. Det enda negativa att rapportera är att hon blir lite stänkrädd när hon går bakom många hästar och har en tendens att bromsa då - men varför ska hon gå bakom hästar? Spets och slut är ju närmaste och enklaste vägen till mål! Skämt å sido vi har bett Anna att matcha hästen försiktigt och ge henne rutin och absolut inte köra livet ur henne i de första loppen.

Dessutom kommer det troligen att bli premielopp i slutet av månaden för Nelli Minx! Det är ju en häst som "försiktiga Anna" gett lovord hela tiden. Och ytterligare ett gott tecken är att andra proffstränare - inga namn men han var på TV häromdagen och berättade om sin nya satsning och är son till en av Sveriges absolut mest berömda travtränare! -  slår sina lovar runt "Minxen" och undrar om hon är till salu!

Nelli Bell tränar också på bra men är lite långsammare och senare i utvecklingen än Minx. Men det är inget konstigt tycker jag. Jag har kollat in Jaggens treåringar som startat och bland annat har ju Stig H en i träning - First Jag - som han själv varit skeptisk till (men Adielsson hela tiden trott på!). Han är urstark och går alltid hela vägen till mål! Startade första gången nu i januari och har på sina sex starter 4 förstaplaceringar och 2 andraplatser och 375000:- på kontot. Det duger!

Å så dagens rad:

Registrerat spel

Datum: 2009-05-09
Bana: Rättvik
Spelform: V75, omg. 19

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 6, 7, 11
2  2, 3, 4, 6, 12
3  1
4  7
5  1, 3, 4, 7, 12
6  3, 4, 12
7  4

300 rader x 1 x 0,50 kr = 
150,00 kr

Kvittonummer: 0F40 C458 5190 0119


Nu har vi mycket att hålla tömmarna för!
Lördagshälsningar och på återhörande:

Anders 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0