LYCKAD KVÄLL!

De har verkligen skött sig ikväll: hästar, tränare och kusk.
 
Först ut i premieloppet vid femtiden var Nelli Minx. Hon fixade sin premiecheck på en tid på 1.30.2 och detta trots några galoppsteg från sitt snäva femtespår. Nu får hon träna på så får vi se sen...

Å sen lite senare var det Nelli Colanes tur. Det var premiär för alla hästar i loppet vilket syntes redan från början. Fyra omstarter och två hästar som ströks/diskades i startvolten. Vår Colane såg mycket spänd ut i den giltiga starten men travade sedan iväg och tog spets.
Sedan släppte Anna när det kom häst utifrån och det syntes då att hon är stänkrädd . Anna släppte klokt nog lite lucka till de framförande två ekipagen. Varvet kvar går hon ut i andra utvändigt och får kontakt med täthästarna.
Femhundra kvar går hon sedan ut i tredjespår och ut ur svängen får också Svanstedt i rygg ledaren lucka. Men ledaren nr 7 Thunder Queen håller undan och trots en tuff sista sväng går vår häst snabbast över upploppet, tar in på ledaren, slår Svanstedts smygkörda häst och slutar tvåa.  Tiden blev 1.19.2 och hon verkar ha tagit loppet bra med en puls på 88 trots ett ganska tuftt lopp. Nelli Colane var spelad till 40 gånger pengarna som vinnare och 5 gånger insatsen på plats. Andraplatsen var värd 7500:-.
En stark insats av vår häst med ett vägvinnande trav men också en bra kuskinsats. Nu ska hon kollas upp och är allt OK kan det bli start igen om ett par veckor.

Ekonomiskt betyder det att vi ikväll har fått ihop till i storleksordningen knappt en månads träningsavgifter för våra tre hästar vilket betyder att jag tidigast i augusti behöver vända mig till er för nya inbetalningar.

Vi hörs!
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0