COLANE TILL START!

Torsdag den 16 juli på Åby är det dags igen. I lopp 2 i ett lopp för 3-åriga ston startar vår stjärna från ett femtespår i volten. Anna var självkritisk efter förra loppet och menar att hon körde bort en andraplats då och har därför själv sparkat sig som kusk denna gång. En icke helt okänd Johnny Takter svingar sig upp istället. Han har ju dessutom bekantat sig med vår häst då Anna var tvåa bakom honom i ett tidigare lopp.

Men det ser tufft ut på pappret. Hon har sämsta tiden i voltlopp (men det var ju också hennes första riktiga lopp) men 5e bästa tid oavsett startmetod. Tre av motståndarna vet hur det är att vinna lopp och lika många har sprungit in mer pengar. Så pengar in på kontot är kanske en realistisk målsättning och allt annat bonus.

Men Anna låter optimistisk och menar att det svåra spåret ska hon klara av bara det inte blir omstarter då det finns risk att hon hetsar upp sig. Och startsnabb är hon ju och vi vet också att hon går ända in i mål så... Alla som vill och har möjlighet är naturligtvis välkomna till Åby.

De andra två - Minx och Bell - tränar på och allt är väl. Bell är mogen för premielopp så det kan bli vilken vecka som helst nu. Minxen tränar med de äldre och siktet är kvallopp i augusti och funkar allt så kan det till och med bli start som tvååring för hennes del.


Och så över till V75 och jackpotten så vi kan köpa in ännu fler bra hästar! Tre tuffa spikar inleder - i en omgång där det inte finns några riktigt bra favolriter! - och sitter dem så är det bara att hoppas att våra outsiders vinner resten så utdelningen blir så bra som möjligt!

Håll bara tömmarna (som de säger i Värmland)!


Registrerat spel

Datum: 2009-07-11
Bana: Årjäng
Spelform: V75, omg. 30

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  4
2  6
3  4
4  1, 4, 8, 9
5  5, 11, 12, 14, 15
6  2, 3, 5, 6, 10
7  1, 9, 11

300 rader x 1 x 0,50 kr = 
150,00 kr

Kvittonummer: 4BAA A0B8 9359 0119

Lördagshälsningar:
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0