TUFFT VÄRRE!

Nu är det klart. V65s och Dagens Dubbels sista avdelning fredag 11/12 på Bergsåker i Sundsvall. Från spår 4 bakom bilen med Björn Goop i sulkyn (igen) över 2140 meter ger sig Nelli Colane på väg mot spets. Men det blev ett riktigt tufft motstånd, kanske inte annat att vänta när det handlar om 300 000:- kronor till vinnaren (och 15000:- kr om man blir sexa).

En snabbtitt på startlistan säger - och hur man än vrider och vänder - att Colane meritmässigt hamnar som 7-8 häst. Det är tre hästar som troligen blir alldeles för svåra: 3. Action Wind Ås, 5. One Wish och 6. Vitesse Söndervang. De har tjänat mycket pengar och har bra tider de senaste loppen. Sen är det tre tuffa märrar som ändå inte ser helt omöjliga ut: 7. Sweepys Girl, 8. Enerva och 10. Jullan som inte borde springa ifrån henne och som ju har sämre spår denna gång. Sen är det två till i Colanes egen klass tidsmässigt: 1. Michelle Perry och 12. Global Light. Resternade tre i loppet bör hon slå: 2. Izara, 9. Lyckans di Centa och 11 Caravell Sund.

Vad säger då denna analys. Jo med maxklaff en 4e plats, i bästa fall sistapengen och normalt en åttondeplats. Ska bli spännande att se hur experterna rankar. 

Äre nån som ska till Sundsvall på fredagkväll eller bänkar ni er framför TVn vid halvtiotiden?

Söndagshälsningar
Anders 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0