SENASTE NYTT

Kvart i nio dvs om dryga två timmar går vår Colane ut mot det hårdaste motstånd hon stött på hittills. Hon möter nu ett gäng treåriga ston som tillhör de absolut bästa i Sverige. Anna och Colane gjorde sin sjutimmarsfärd igår eftermiddag och hästen har gjort sin första övernattning borta. Anna rapporterade allt bra på förmiddagen. Hon har tagit resan bra, äter och dricker och när jag pratatde med Anna hade hon och Colane just tagit en morgonpromenad.

Då var det plusgrader och förhoppningen var att man skulle slippa broddar och köra på samma balans som på Jägers senast dvs järnskor runt om. Idelalöpningen enligt Anna är att hon sticker till spets som vanligt och sen bara släpper till favoriten (Jullan - personligen tycker jag Vitesse D´Invernes rygg duger) och sen hänger med till en penningplacering! Men man vet ju aldrig med vår dam. Med lucka vet vi att hon går ända till slut och 14 gånger pengarna blir mumma till jul!

Jag lämnar en kort rapport direkt efter loppet så ni som vill se henne på sammndraget på TV4+ ska akta er för bloggen tills dess!

Tömmarna...ja ni vet!
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0