KYLA OCH OPTIMISM

Senaste rapporten från Skaraslätten och Anna andas kyla och optimism! Anna ser det som en god chans med en bra häst i form, bra spår och bra kusk. Vinterbana bemästrade hon ju på Bergsåker senast så kylan och vintern som håller på att bita sig fast på Axevalla ska inte vara ett större problem för Nelli Colane än för de andra. Favoriten - Ewe Palema - har ju sprungit fortare än vår märr men har å andra sidan inte startat på 6 veckor. Jag tror för min del att nr 7 Jagger Broline är det största hotet med sonen Svanstedt i sulkyn och så 1an Ceasar Tooma som inte har någon snygg rad men är den som sprungit snabbast av alla.

Efter detta lopp väntar troligen några veckors vila och sedan vinteträning ett par månader. Sen får hon börja starta någon gång i mars - kanske i något lämpligt V75-lopp? - med siktet inställt på kvalet till Drottning Silvias pokal som går i slutet av april på Åby. Problemet skulle ju vara om hon visar toppform ikväll. Då känns det syndigt att inte testa henne i ytterligare lopp men låt oss ta det bekymret om och när det dyker upp...

Vi är några stycken som ska försöka ta oss till Skara från olika håll ikväll. Först ska vi ju se Nelli Minx kvala kl 17.30. Några topptider ska vi inte förvänta oss med vinterföre och brodd i skorna men under de 1.28 ska hon klara säger Anna. Sen springer Colane kvart i åtta. Ni som under dagen får för er att komma till Axevalla slå en signal till mig så samordnar vi vår entré. Ni som vill ha en snabb rapport direkt efter loppet kan också ringa. Telenumret är 073-4366254. Annars går ju loppet som tredje avdelning på V65 som visas på TV4plus med start 21.30 ikväll.

På återhörande!
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0