BRA INSATS!

Snackade precis med Anna! vi är nöjda och missnöjda. Precis som Björn Goop! En femteplats som minst kunde varit en fjärde... Nu blev det 22 500:- in på kontot och därmed passerade hon 150 000 intjänat på 8 månader!

Hon är som alltid med därframme men fick en tuff öppning innan hon kom till ledning efter 500 m. Blev tvungen att släppa till Action Wind Ås som hon kört hårt emot om ledningen som sedan oväntat enkelt släpper till vinnaren Vitesse d´Inverne. Får sedan tredje invändigt men hänger inte med de tre första i ända in i mål när spurten dras upp men är bara en noslängd från fjärdeplatsen. Hade inte Björn släppt till "fel häst" hade hon varit ett hack längre fram och därmed plockat minst en placering till. Allt detta enligt Björn själv!

Hon gör alltså en 15.7 tid denna tid på året - vilket är helt andra förhållande än när hon tog det som sitt rekord på distansen - så formen sitter där! Annas fundering på nästa lopp om allt är OK med hästen är Lassagårdspokalen på Axevalla den 29 december med 60000:- till vinnaren. Sen är planen att hon får gå i vinterträning och starta någon gång i månadsskiftet februari/mars.

Vi hörs!
Glada fredagshälsningar
Anders




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0