TREA!!

Trots stentufft motstånd så kniper Nelli Colane en tredjeplats! 100 meter till och hon hade vunnit!? Thomas Uhrberg lotsade henne perfekt igenom från hennes bakspår i volten och placerade henne tredje invändigt. Det syns ibland att hon inte gillar stänket från hästarna framför men hade inga problem att hänga med i 16-tempot första 500,

In i sista sväng får Uhrberg jobba lite på henne men väl på upploppet går hon som vanligt starkt och i mål handlar det om tre hästar och hon går väl så snabbt som vinnaren de sista 100 meterna! Sluttiden blev 1.16.6 bara tiondelen efter vinnaren. Om vi botrser från olycksfallet med startgaloppen i förra loppet - som en medtävlare orsakade - så är raden: 2-2-5-6-3. Inte så pjåkigt va... och nu väntar pricken över i:et!

Pengamässigt blev det 9000:- in och sammanlagt 37000:- på 6 starter!

En överraskande tredjeplats åtminstone för spelarna då hon gav över 7 gånger på plats och vid eventuell vinst hade hon givit 104 gånger pengarna. Skäms spelare som ännu inte insett vilken kapabel häst vi äger!

Värt att notera är att Anna Forssells andra häst i loppet - Victoria Yankee - blev fyra, i och för sig långt efter vår Nelli Colane men ändå... De andra var ju ännu längre bort!

I morron väntar premielopp för Nelli Bell!
 
På återhörande!
Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0