BELL KLAR

Som väntat blev Nelli Bell godkänd i gårdagens premielopp med tiden 1.31.6. Hästen är lugn och okomplicerad och trots två omstarter så stressade hon inte upp sig utan gjorde precis vad hon skulle. Det betyder att vi får in ytterliagre 20000:- den här veckan till de 9000:- som Colane tjänade i tisdags.

När det gäller Minx så har hon varit  "öm i tillväxtzonerna" senaste tiden så Anna har tagit det lite lugnt och kommer så göra tills det släpper. Jag tolkar det som en typ av "växtvärk" (som de gamla förklarade det onda man hade som barn om ni minns). Sen väntar provlopp och kval men när det är dags kan bara tiden utvisa. Vi instämmer i Annas försiktighet och vill hellre ha hela hästar som man tar det lugnt med än sådana som "riggas upp" med veterinärhjälp för att kunna starta tidigt.

Vi diskuterade också matchningen av Nelli Colane och preliminärt så är siktet inställt på ett lopp på Åby den 10 september för treåriga ston. Om allt går bra där finns ju en möjlighet att anmäla henne till Oaks-kvalen på Solvalla den 23 september. En alternativ matchning är att istället sikta mot Breeders på Färjestad den 14/9 men vi får samråda med Anna och se vad det blir. Först ska vi väl se hur hon tagit tirsdagens lopp. Uhrberg tyckte förresten att det var dags att prova urryckare. Då finns det säkert en extra växel till slut trodde han!

Vad jag förstått är vi flera delägare som i tisdags gjorde oss en hacka på platsspelet!! De pengarna hoppas jag ni sparar och satsar i andelar i nya hästar som vi planerar att presentera inom kort.

Återkommer till helgen! Vill någon annan stå för tipset denna vecka hör av er till: [email protected] .

Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0