Nyheter 081107


Vi kan nu konstatera att det sammanlagt är ett tjugotal som äger andelar av varierande grad i Team Nellevad. Kul tycker vi!


Som ni väl redan vet så väntar vi med kval och start för Nelli Colane till våren. Enligt Anna Forssell hade hon säkert kunnat starta nu på senhösten men eftersom hon inte var hundraprocentig efter förkylning i början av hösten så är det ju mycket bättre att skynda långsamt. Hon är uppkollad och genomböjd och är fräsch och fin och har som Anna säger "lätt för sig". Så nu får hon träna på i vinter och komma fulladdad till våren.


När det gäller Bell och Minx så är allt väl. De är okomplicerade och välväxta - på lite olika sätt. Bell är mer kraftig och kan ibland vara lite tjurig medan Minx som de flesta Lindy Lane avkommor har långa ben.  


Men även om vi inte har häst till start så hade vi ändå tänkt samla teamet i samband med Uppfödningslöpningen och V75:


Boka in lördagen 29/11 på JÄGERSRO!


Bord är bokat men hör av er så fort som möjligt - dock senast den 23/11 - och bekräfta att ni kommer! Ring till Per på 0708-852502 eller Anders 073-4366254 eller maila på [email protected] . Det finns en chans att våra hästars tränare dyker upp. Anna Forssell har en tvåring - Victor L.H. - som ska kvala till uppfödningslöpningen.  Lyckas han så kommer de till Jägersro den 29/11.


Och så har de treåriga "Nelle-hästarna" slagit till igen. Den 1 november vann Nelle D´Amour i Eskilstuna för Jörgen Westholm. När hästarna svängde in på upploppet satt de långt bak i fältet men avslutade mycket starkt och vann lätt med nästan två längder.


I Drammen i Norge den 3 november vann Nelle Venue och tjänade nästan 20000:-  och passerade därmed 100 000:- i intjänade pengar.  Nelle Venue är en treåring efter Revunue och som tränas av Färjestadamatören Thomas Karlsson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0