RAPPORT FRÅN TEAMTRÄFFEN

En tapper skara på sex personer samlades i lördags på Jägersro för första teamträffen. De kunde förutom att skåda V75 live (alltså verkligen "live" inte som hos ATG!) även träffa och få en pratstund med våra hästars tränare Anna Forssell. Anna som sedan i Uppfödningslöpningen lyckades med att knipa en femteplats med sin Victor L.H. med Thomas Urberg i sulkyn och hon fick därmed in ytterligare 40000:- i prispengar. Grattis!

Blodad tand blev det också så bord är redan bokat till V75-tävlingarna den 3 januari. Vi återkommer med inbjudan och detaljer!

Och sist men inte minst fattade gänget på Jägers ett beslut å allas våra vägnar i teamet. Nämligen att fram tills våra egna hästar börjar springa in pengar och gör oss förmögna så ska vi istället tjäna pengar på andra hästägares kusar. Så från och med denna lördag (6/12) är vi ett andelsbolag i dubbel bemärkelse. Vi tar drygt en hundring ur vår gemensamma kassa varje vecka och tippar en V75a. Undertecknad kör igång och när ni tröttnat på mina rader får gärna någon annan anmäla sig. Raden presenteras varje vecka på "Nyhetsbloggen". (Enda nackdelen är väl alla de som nu kommer att kopiera vår rad så vi inte blir ensamma om 7 rätt!).

Raden kommer strax. På återhörande.

Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0