RAPPORT FRÅN KNIVSTA!

Hade turen att besöka våra hästar igår hos Anna en av de fåtaliga sommardagar man har fått uppleva i år. Jag såg flera av de våra i sina snabbjobb och allt såg positivt ut. Nelli Memory såg fin ut men - som Janne Plog sa som körde henne - är hon fortfarande lite valpig. Nelle Pride såg också fin ut och Johan Nilsson som körde honom för första gången - proffstränare som nu flyttar in på Jims anläggning - tyckte han kändes bra men att det märks att han är stänkrädd (han fick gå bakom häst hela tiden för att vänja sig?).

Och så kunde vi tillsammans konstatera att Nelli Miss fått ett bra startspår - spår 4 - bakom bilen i loppet på Örebrotravet på torsdag den 25 augusti. Det är lopp 3 och ett så kallat damlopp över 2140 meter och Anna kör förståss själv. Det är 20 000:- till vinnaren. Missen är enda fyraåringen - i övrigt är det alltså äldre ston - men står pengamässigt bra inne. Hon behöver säkert loppet eftersom hon inte startat sedan i mars medan alla de andra varit ute sista veckorna. Men visst finns chansen i alla fall att tjäna lite pengar.

I lopp 6 samma kväll är det Nelle Käcks tur och det ser riktigt intressant ut tycker jag. Full distans och Käcken står med två andra andra hästar på tilläggsvolten där han har innerspåret. Anna (!) kör och vi har en av loppets mest rutinerade treåringar, den som tjänat mest pengar och när det gäller rekordtid är överlägsen de andra. Men det kan ju finnas en dold stjärna bland de som bara startat någon gång på främre volten och det är ändå 12 hästar att runda för att komma till spets. Men här finns ändå en bra chans som jag ser det!

Å så över till veckans ordinarie V75a med en Anna-häst på startlinjen i E3-finalen och inte vilken kuse som helst utan: Global Noble! Han är pigg och uppåt i form säger stallrapporten och Jorma bestämmer helt själv taktiken men Anna är inte främmande för att släppa ledningen trots startsnabbhet och bästa spåret. Det blir nog mycket körning från både Rusty Dust och Luddes båda hästar och då kan det ju bli lucka till slut och en fördel att ha krutet torrt på upploppet. Ingen annan har anmält intresse idag att hålla i tippandet trots att jag väntat in i det längsta. Så skyll er själva! Jag tar med Global Noble men garderar honom. Resten ser ni nedan så håll tömmarna ni!

Registrerat spel

Datum: 2011-08-20
Bana: Romme
Spelform: V75, omg. 38

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  4, 7
2  1, 2, 4, 5
3  2
4  7
5  12, 13
6  1, 2, 3, 4, 8
7  2, 8, 9, 12

320 rader x 1 x 0,50 kr = 
160,00 kr

Kvittonummer: 8D82 C4AA A494 3444

Hemma i Skåne igen så blir det soliga och blåsiga lördagshälsningar:
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0