OTROOOOLIGT!

Visst var det så Arne imponerad sa på den gamla goda Kurt Olsson-tiden! Risken är ju stor nu att man själv håller på att bli just en "Kurt Olsson". Ni vet den där självsäkra och stöddiga typen med storrutig hästhandlarkavaj och mycket brylcreme och som kan allt! Nä vi måste behålla vår fina ödmjukhet trots att det ser ut som vi har hästar med både på lördagen och söndagen på Solvalla elitloppshelgen. Låt detta inte stiga er åt huvudet kamrater för snart vänder det. "För så är det" för att citera en annan självsäker och berömd figur nämligen Karlsson i Strindbergs Hemsöborna.

Nelli Miss gjorde ju ett kanonlopp igår! Hjärtat är ju alltid i halsgropen när hon voltar, slår med huvudet och konstrar och nu såg det ju ut som det skulle bli galopp. Men så fort hon hör kommandot "kör" sticker hon iväg och Jörgen hänger med. Å va fan gör han, jo kastar hästen in på innerspår. "Ja men vi skulle ju köra för en finalplats snälla Jörgen". Ut ur första sväng är det fjärde invändigt som senast. Och så kommer chanserna. "Gå ut då" skriker jag i soffan stärkt av en fredagsöl. Men han sitter kvar. Sjuhundra börjar de som kan köra att flytta ut i spåren och Jörgen glider fram position efter position. I sista sväng hoppar de två utvändiga men han sitter lika coolt kvar på innerspåret och börjar så smått komma upp i rygg på ledaren. "Kanske, kanske andraplatsen" tänker jag. "Du är underbar Jörgen, vilken snitsare", när han bara några tiotals meter från mållinjen får luckan och drar i högertömmen och Missen skjuter fart som ur en kanon! "Hon vinner" skriker jag men tyvärr hade jag fel för en gångs skull. Målfotoslagen men centimeter måste det vara men en andraplats och därmed final i Diamantstoet igen!! Plus 50000:- i prispengar.

Visst är det "otrooooligt": torsdagen med Käcken och fredagen med Missen men också hur det varit som helhet hittills i år! Lönborg ringde alldeles nyss och var förståss jättenöjd. De hade kollat upp Nelli Miss idag och hon var mjuk och fin trots loppet igår. Men de behandlade båda framknäna mer "för säkerhets skull" inför finalen. Lönborg tyckte hon var så fin att det det inte varit en final på Solvalla om två veckor utan bara ett vanligt lopp så hade hon fått gått ut nästa vecka igen! Men nu får hon ladda för att möta stenhårda toppston och 25-30000 människor på Solvalla om precis 14 dagar.

Tänk om liret kunde sitta på samma sätt som våra hästars prestationer. Håll tömmarna för dessa rader!


Registrerat spel

Datum: 2012-05-12
Bana: Dannero
Spelform: V75, omg. 20

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1, 8
2  4, 13
3  1, 2, 6, 8
4  2
5  10, 12, 14, 15
6  3
7  1, 2, 3, 4, 5, 7, 9

448 rader x 1 x 0,50 kr = 
224,00 kr

Kvittonummer: AD24 55D3 0478 1100

Lördagshälsar
Anders


Kommentarer
Postat av: Janne H

Oootroligt var ordet :)

2012-05-12 @ 16:28:48
Postat av: Janne H

Oootrolit

;)

2012-05-12 @ 16:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0