ETT, TVÅ MEN INTE TRE...

---men så nära det var. Missen och Käcken var vi ju säkra på men att det bara skulle fattas fem ynka poäng för att Nelle Pride skulle komma med! Det var verkligen dramatik när man kikade på anmälningslistorna. Priden var första reserv i sitt lopp bara fem poäng efter Citrin som helst ville starta i stoloppet men där bara var första reserv och där fanns ingen som hade någon annan preferens. Så surt detta med Citrin kan man säga! Men det är ju helt fantastiskt att ha två hästar till start en elitloppshelg!!

Nelli Miss startar i lopp 11 på lördagen vilket är V75-5. Ett stenhårt lopp men ett hyggligt spår nämligen nummer fyra och klart att han som kvalade in märren får chansen även i finalen - Jörgen Sjunnesson! Hon är snabbaste hästen över distansen på främre volten och är ju startsnabb. Sen finns det ju ett par hästar på bakre volten som sprungit snabbare - Goops MT Evita och Jakobssons Gloval Kitten - men de ska ju ta 20 meter också och dessutom har de 11 hästar att runda. Men jag vill varana fär Order by Mackie med Johnny som såg ruggigt fin ut på Solvalla i onsdags! Men det blir svårt Jörgen att hitta 4e invändigt denna gång men för en skicklig kusk är inget omöjligt!

Nelle Käck - utmärkta spår fyra och med utmärkta Johnny Takter i jollen - är faktiskt med sina 13,4 am snabbaste hästen i fältet över distansen. Men det finns ju några utlänningar om inte annat (men de har å andra sidan dragit nitlotterna 7 och 8) nämligen: den finska hästen Buck Boko och O´Brian från Spagettiland som gillar att sprnga fort i alla fall på kort distans. Men jag tror ändå att Ludde från sitt innerspår kommer att stå för det farligaste mostståndet. Inte släpper han frivilligt inte ens till våran Käck! Å så Goop med Nurmos Caddie Gallant...jovars det finns andra bra hästar också att se upp med.

Nå, jag lär säkert återkomma i veckan med mer fördjupade analyser och kommentarer. Detta var bara en snabb glimt direkt efter att spårlottningen blev klar! Elitloppet då? Arch Madness tror jag ändå men jag undrar ju varför inte Nelle Käck blev inbjuden när man tog med en sådan som Di Leva Käll som statist! Dessutom tar man ut den hästen innan Friction har visat upp sigigen igår! Chansen fanns ju också när Ludde blev tvungen att stryka Raja Mirchi men...Nej den där norrmannen - fyr han!

Söndagshälsar
Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0